Augusztusban érkezik az Epic Games Store-ba az A Total War Saga: Troy

2020-06-02 17:50:00

Az A Total War Saga: Troy még tavaly szeptemberben került bejelentésre, és mily' váratlan módon a trójaiakat állítja szembe majd a görögökkel. A történelmet és mitológiát keverő projekt egyébként, mint kiderült, augusztusban kerül megjelenésre az Epic Games Store-on keresztül, és bárki, aki a debütálást követő 24 órában letölti, megtarthatja, teljesen ingyen! – derült ki  Tim Heaton, a Sega Europe Chief Studios vezetőjének közleményéből.

Hozzátette, ez nem csak azt jelenti, hogy szélesebb körben terjedhet majd el projektjük, de a játékosok, akik először próbálják ki a Total War franchise bármely részét, elsajátíthajták a játékmenet és a mechanika alapjait, illetve annak egyediségét. 

Bár a trójai faló sztorija egy széles körben ismert história, a Creative Assembly – mondhatni – érdekesebb megközelítést alkalmaz majd ennek ismertetésére. A minotauruszok például hős egységekként toborozhatók majd, de nem ők az egyetlen efajta lények: a kentaurok a lovasságot helyettesítik majd egyes régiók seregeiben. 

Az A Total War Saga: Troy egyébként a megjelenést követő egy évben kizárólag az Epic Games Store-ban lesz megvásárolható, majd ezt követően válik csak elérhetővé a Steamen és más digitális platformokon. További információért látogassatok el a totalwar.com-ra

vissza
Legolvasottabb cikkek