Átlépte a 12 millió példányos eladást az Elden Ring

2022-03-16 18:23:00

Az Elden Ring jelenleg egyértelműen uralja a videojátékos piacot. A közösségi médiában a megjelenés óta minden nap felröppen legalább egy hír a játékkal kapcsolatban, és bevallom őszintén, az ismerősi körben is rengetegszer a From Software projektje a vita tárgya. Látható módon elképesztően teljesít, és most a fejlesztők elárulták, pontosan mennyi az annyi.

A játék a megjelenés óta eltelt három hétben több, mint 12 millió példányban kelt el, ami elképesztő, főleg, hogy a Dark Souls-szériának még a harmadik résszel összesítve sem sikerült ezt elérnie. A közleményben kifejtették, mintegy egymillió példány Japánban kelt el, a többi a világ többé részén talált gazdára, melyet a csapat nevében Hidetaka Miyazaki nem győzött megköszönni.

A Bandai Namco elnöke, Yasuo Miyakawa hozzátette, elképesztő erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy felülmúlják a rajongók elvásárásait, és hatalmas öröm látni, hogy sikerült. A jövőben sem állnak le pihenni, a játékon túl is ki kívánják terjeszteni eme univerzumot, bár egyelőre nem részletezte, milyen formában.

E híreket olvasva már csak azért is öröm tölti el szívünket, mert az utóbbi időben rengeteg megjelenés hatalmas kudarcba fulladt. Jó látni, hogy az Elden Ring tényleg tudja azt, amit vártunk tőle. Sőt!

vissza