Assassin's Creed Unity - íme az édesszájúak jutalma

2016-01-24 12:45:23

Napjainkban egyre több játékban rejtenek el a fejlesztők különféle "titkos üzeneteket", ezek megtalálása pedig sokszor hosszú hónapokba, de akár évekbe is telhet.


 

Elég, ha a Battlefield 4-re, esetleg a Hardline-ra, a Call of Duty: Advanced Warfare-ra, vagy a The Order 1886-ra gondolunk, de mi a helyzet egy Assassin's Creed Unity kaliberű és nagyságú játékkal, ahol hatalmas a bejárható terület és a lehetőségek tárháza sem merül ki pár összegyűjthető kalendárium oldalban? A megjelenés után majdnem másfél évvel is kerülnek elő újabb easter egg-ek, melyeket ezúttal az édesszájúaknak (elég, ha a játékban rendelkeznek e tulajdonsággal) volt nagyobb esélyük megtalálni.

Aki esetleg még nem találkozott volna velük, a rózsaszín tortákról van szó, melyből összesen 5 darab lelhető fel Párizs területén. Ha az összeset megettük, irány a Palais de Luxembourg díszkertje. Itt egy elég méretes darab fogadja majd a kedves látogatókat, tetején egy, az előzetes óta nem látott szereplővel, Marquis De Bullion-nal, kinek legyőzése után egy kisebb ünneplésnek lehetünk szemtanúi és néhány tárgyat el is vehetünk tőle. Többet nem árulunk el, de egy tipp hozzá: érdemes este csinálni a látvány miatt.

Ti szántok időt játék közben a különféle tárgyak összeszedésére (ez esetben a majszolásra)?

vissza