Assassin's Creed: Valhalla – bossfight a legújabb szivárgásban

2020-07-08 19:03:00

Az Assassin's Creed: Valhalla köré emelt burok a nyomok szerint telis-tele van lyukakkal. Folyamatosan szivárognak ki, és kerülnek fel az internetre a játékmenet különféle részeiből kiragadott jelenetek. A legújabb ilyenben egyenesen egy bossfight közepébe csöppenünk.

A széria mindig is flörtölt a mágiával, de a kapcsolat igazán csak az Odyssey megjelenésével bontakozott ki, ahol Alexios és Kassandra az istenekkel és egyéb mítikus lényekkel került összetűúzésbe. A Redditen (hol máshol?) röppent fel a hír, melyhez csatolva videó is érkezett Evior és Cordelia harcáról. A párbaj során nagyrészt a fegyverek csörgése, és az ökölharc kerül előtérbe, aztán egy kisebb huzavona után az ellenfél teleportálni kezd, majd szellemekkel dobálózik. A végső szakaszban fordul igazán komolyra a dolog, mikor is Cordelia villámokkal hadonászik...

A küzdelem után az invertory rendszert is szemügyre vehetjük, illetve a skillekre is vethetünk egy pillantást. E videó alapján ez kicsit bonyolultabb, mint az előző epizódokban. A térkép is felbukkan egy pillanat erejéig, rajta Merciával és Kelet-Angliával. A küölönféle régiók javasolt szintekkel is rendelkeznek, illetve mérőkkel, melyek a különféle titkok és rejtekhelyek felfedése után töltődnek.

Assassin's Creed- Valhalla Bossfight from Throwaway695348 on Vimeo.

További in-game felvételeket július 12-én a Ubisoft Forward adás keretein belül láthatunk majd.

vissza