Anime adaptációt kap a Genshin Impact

2022-09-17 12:05:00

A Genshin Impact-et nem hinném, hogy bárkinek is be kellene mutatnom. Még aki nem is játszik vele, egész biztos, hogy hallott már róla. A HoYoverse már a megjelenés úta lélegzetelállító előzetesekkel rukkolt elő a játékhoz, ezek alapján pedig kaptunk egyfajta képet arról, miként festene TV műsorként a cím. Szerencsére nem csak mi játszottunk el e gondolattal...

A HoYoverse a többek között a Demon Slayer, a God Eater és a Fate/Zero mögött is álló Ufotable stúdióval együttműködve készítik el az anime adaptációt. A bejelentés mellé egy több, mint három perc hosszú előzetes is társul, ám az anyag nem árul el túl sokat a projektről, inkább csak egy távlatkép, néhány felismerhető helyszín, valamint Aether és Lumine párosa. 

Nehéz nem izgatottnak lenni e helyzetben, hiszen tényleg nem akármilyen stúdió állt a HoYoverse mellé. Vélhetően minden rajongó kíváncsi, mire képes a Genshin Impact-tel Ufotable gördülékeny animációja és gyönyörű művészeti stílusa. Arról egyelőre sajnos nincs információ, hogy a történet mely része kerül adaptálásra, hogy mindkét testvért követi-e majd, vagy sem.

Akárhogy is, a YouTube-leírás szerint egy hosszútávú együttműködésről van szó, így vélhetően időbe telik, mire láthatjuk e kooperáció gyümölcsét. Hogy film lesz-e, vagy anime, szintén nem tudjuk, de bármelyik is, alig várjuk, hogy e formában is lássuk Teyvatot. 

vissza
Legolvasottabb cikkek