AMOLED kijelzővel hódítana a Huawei Enjoy 6

2016-11-01 14:22:12

Piacra lépett a Huawei legújabb készüléke, ami a középső szegmensben próbál szerencsét olyan szolgáltatásokkal, mint a fém készülékház és az ujjlenyomat-olvasó.

 

Hivatalosan is bemutatkozott a Huawei Enjoy 6, ami egyelőre kizárólag csak Kínában lesz kapható, ám a későbbiekben más országokban is elérhetővé válhat. A gyártó célja, hogy a Xiaomi Redmi 3-mal versenyezzen, ennek megfelelően a termék előlapján egy 5 hüvelykes, 720p felbontású AMOLED kijelző található, amit a unibody fém készülékházba ültettek. A hátlap ékessége az ujjlenyomat-olvasó, ami valószínűleg nem precízen működik.

huawei-enjoy-6-1

A hardver kiválasztása során a MediaTek MT6750 chipsetre esett a választás, amiben egy nyolcmagos processzor dübörög. RAM-ból 3, adattárolóból pedig 16 gigabájt jutott, és adott a microSD támogatás is. A készülék fedélzetén az Android 6.0 operációs rendszer szolgál, méghozzá az Emotion UI 4.1-es verziójával megfűszerezve.

huawei-enjoy-6-2

A hátlapon a biometrikus szenzoron kívül még az f/2,2 apertúrájú, 13 megapixeles kamera is említést érdemel, előlapi társa egy 5 megapixeles szenzor. A dual SIM képességgel megáldott, 4G/LTE-s, 4100 milliamperórás akkumulátorral ellátott Enjoy 6 a világ legnépesebb országában már kapható, méghozzá 1300 jüanért, vagyis megközelítőleg 53 ezer forintért cserébe. Ennél a Xiaomi készüléke némileg kedvezőbb áron kapható.

vissza