Adata - bejelentésre kerültek az új külső adattárolók

2016-08-21 11:58:05

Az ADATA® Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója bemutatta a Premier SC660 külső SSD-jét, valamint a Premier HC660 külső winchesterét.


 

Mindkettő fényűző, homokfúvott fémházat kapott, vastagságuk mindössze 9.6mm. Az eszközök tokozása rendkívül tartós, ellenáll a rázkódásnak, karcolásoknak a galvanikus bevonatnak köszönhetően. Az ADATA továbbra is egyre több választási lehetőséget kínál ügyfeleinek a hordozható, külső adattárolók terén, így lehetővé téve a mobil tartalmak egyszerű megosztását, operációs rendszerek közötti átjárhatóságot, valamint tartósságukat is folyamatosan fejleszti. Legyen akár SSD vagy winchester, az SC660 és HC660 közös tervezésénél kiemelkedő szempont volt az attraktív és praktikus adattároló kombinálva a szemet gyönyörködtető és hordozható kialakítással.

adata2

A gyorsaság és stílus mérföldköve: Premier SC660 külső SSD

Míg csupán 9.6mm vastag, az SC660 440MB/s olvasási és írási sebességével jelentősen növeli az adattovábbítás hatékonyságát – egy átlagos full HD (5GB) film másolása 26 másodpercet vesz igénybe. Kompatibilis Windows, Mac OS és Android rendszerekkel, az SC660 elérhető 240GB és 480GB kapacitással, valamint plug-n-play eszközként csatlakoztatható asztali számítógépekhez, laptopokhoz, okoseszközökhöz és játékkonzolokhoz egyaránt. A hordozhatóság érdekében az SC660 80g súlyú, továbbá ütésálló.

adata

A luxus és kapacitás találkozás: Premier HC660 hordozható winchester

Az HC660 új mércét állított fel a stílusos és elegáns hordozható winchesterek világában, 9.6mm vastagságával pedig majdnem olyan vékony mint egy átlagos belső, 2.5”-os merevlemez. Ez szinte egy mérnöki bravúr, hiszen a legtöbb külső Winchester ennél jóval vastagabb. Ugyancsak kompatibilis a Windows, Mac OS, és Android rendszerekkel, valamint 1TB és 2TB kapacitással érhető el. Köszönhetően az USB 3.0 plug-n-play csatlakozásnak, a HC660 az eszközök széles skálájával használható, kibővítve azok tárkapacitását. Beállítása természetesen nem igényel szaktudást. Használhatjuk dokumentumok, fotók, videók és akár játékok egyszerű és stílusos mentésére is.

vissza
Legolvasottabb cikkek