Acer - júniusban érkezik az Iconia Tab 10

2016-04-19 14:58:20

Az Acer bejelentette az új Acer Iconia Tab 10-et, mely fejlett hangzásával és vizualitásával igazi teljesítménybajnok a szórakoztatás terén.


 

Az eszköz olyan kiegészítőkkel let felvértezve, mint az előlapi DTS-HD prémium hangtechnika, vagy az ultra-érzékeny Acer Precision Plus érintőképernyő, full HD IPS panellal.

Az Iconia 10 259 x 167.5 x 8.985 mm méretezése nagyszerű, ehhez társul 2GB RAM és akár 32GB háttértár (bővíthető microSD kártyával, akár 128GB-s is), valamint a MediaTek 64bit quadcore processzora (MT8163A) több, mint elegendő a teljesítményhez. Az eszköz Android 6.0 Marshmallow OS-t futtat, az akkumulátor üzemidő lehet 8 órányi is – ez a táblagép több, mint elegendő hátteret biztosít a legújabb játékokhoz, lehetővé teszi a zökkenőmentes szörfölést a neten, a videókat akadás nélkül játssza le.

Többet látni

A 10 col átlós full HD kijelzőt egy MediaTek MiraVision lapka hajtja meg színtelt, kontrasztos, erőteljes képi világot biztosítva. Mindehhez kiváló hátteret nyújt az IPS technológia is, ezáltal még konzisztensebb, jobb betkintési szögű képélményt kapunk.

Az eszköz tartalmazza még az Acer EZ Utilities csomagot is, mely kizárólag az Iconia Tab 10 modellhez jár. Ez a beépített app sok kiegészítő lehetőséget garantál a felhasználóknak. Mindezek mellett a videók készítése, fotózás és egyebek mostantól a legegyszerűbben kivitelezhetőek az Acer új termékével.

Többet érinteni

Azoknak a usereknek, akik még többet szeretnének kihozni kreatív eszközükből, az Acer Precision Plus érintőképernyő az ideális tars. Ráadásul ha még többet óhajtunk, használhatjuk munkánkhoz kedvenc ceruzánkat is, nem stylust.

A hihetetlen érzékenységet a panel fejlettsége, valamint a zsugorított szenzorok révén kapjuk, 3.5 milliméteres érzékelőknek köszönhetően – jelen esetben akár 2.5-ször eredményesebb reakcióidőkkel. Összehasonlításképp: egy átlagos szenzor általában 5.5 milliméteres.

Datenblatt_Iconia_Tab_10_A3_A40_nbcl

A táblagép fel lett szerelve az EZ Snap-pel is, melynek köszönhetően 3 ujjas instant képkészítésre is lehetőség nyílik. Ez leginkább akkor hatásos, amikor böngészünk, és gyors munkavégzésre van szükség.

vissza