A YouTube április 1-jei tréfájába Snoop D. kapja a főszerepet

2016-04-01 17:29:47

Volt amikor azzal ijesztettek minket halálra, hogy megszűnik a videómegosztós szolgáltatás, mert az eddigi videókat végig akarják nézni és eldönteni melyik a legjobb. Most ennél picit viccesebb (?) a tréfa, aminek lényege, hogy mostantól minden videót Snoop Dogg-al nézhetünk meg...


 

A SnoopaVision szolgáltatás ma indult útjára, lévén a YouTube fejlesztő guruit az indulásuk óta csak azzal kapcsolatban faggatták, hogy mikor lehet már minden videót 360°-ban interaktívan megnézni Snoop Dogg társaságában. Most! Ugyanis eljött az idő, hogy béta (de működő) státuszba helyezzék az elmúlt évek legnagyobb újítását, amire mindenki várt.

ec0ea5b4efae0fadeab1ee4907068a44

Ha te is éppen a videómegosztón randalírozol észreveheted a jobb alsó sarokban éktelenkedő Schwarzkopf logóhoz hasonlító fejet. Az persze egyből felkelti az érdeklődésed hiszen eddig nem volt ott. Kattintás után egy teljesen új felületre irányít a fej. A lényege az lenne a kamu projektnek, hogy a kattintás után az adott videót Snoop Dogg-al nézhessük meg forgatható 3D-s kamerával így nem is egy de egyből két videót kaphatunk. Mivel egyelőre nem készült minden videóhoz Dogg reakció ezért egy random generált időpontot kapunk, ami lehet 2200, 2145, 2023 is - értelem szerűen addigra készülnek el a videóreakciók kedvenc örök életű rapperünkkel.

Eddig jópár videóhoz elkészítették a SnoopaVision változatot - általában vírusvideókhoz - úgyhogy ha a te álmod is a közös videónézés volt a sztárral, akkor nyomás ide.

De a fenti fejlesztői videót is érdemes megnézni, ahol elmondják milyen nagyszerű közösen dolgozni a celebbel, akinek minden pillanatban újabb és újabb ötletek jutnak eszébe, az amúgy is forradalmi ötlet bővítésével kapcsolatban.

Jó, ha vicces kedvében van a gigavállalat, de a komoly észrevételekre is odafigyelhetnének, mint: még mindig nincs normális support rendszer (ámen - V); az irányelvek néha gátat állítanak az átvert felhasználó elé (ámen - V); a rendszer butítja a videókat és még sorolhatnám (hát még én - de akkor a következő bekezdésre elaludnának az olvasók - V). Ráérünk holnap komolykodni, ma április elseje van és a YouTube se felejtette el.

vissza