A Witcher egy szinkronszínésze beszélt a szexjelenetekről és a Cyberpunkról

2017-09-25 20:08:44

Doug Cockle szólt néhány szót a pikáns jelenetekről és a stúdió következő nagy címéről.


 

Néha nehéz elengedni a dolgokat, főleg, ha egy olyan fantasztikumról van szó, mint a The Witcher széria. Minden jó véget ér egyszer, ez ez esetben sincs másképp... Bár pletykák repkednek a negyedik epizód kapcsán, Geralt szinkronhangja nem tud róla semmit, néhány gondolatot azonban megosztott szerepéről.

Aki játszott már e remekművel, bizonyára nem ment el észrevétlenül Geralt nők felé támasztott határozottsága mellett. Ezt mi sem szemléltetné jobban a harmadik epizódban felgyülemlett, összesen 16 órányi szexuális tartalom, mely többek között egy naptárat is ihletett. Ez persze a színész szempontjából azt is jelenti, hogy a kemény, robusztus pillanatok mellett máshol is helyt kell állnia. Elmondása szerint talán olyan, mintha édesanyáddal maszturbálnál. Zavarban vagy, kihívást jelent, de meg kell mutatnod a személyiségedet, bárki is tartózkodik a fülkében melletted.

witcher3 2016-06-24 23-21-34-922

Ezután kifejtette, hogy a CD Projekt Red hatalmas hangsúlyt fektet a Cyberpunk 2077-re, melyben reméli, valamilyen módon ő is helyet kap majd. Akár csak egy easter egg erejéig is, de szeretett a stúdióval dolgozni, még ha jelentős kapcsolat nem is épült fel köztük.

A Witcher széria egy évtized alatt képes volt az egekbe emelni egy kis lengyel fejlesztőcsapatot, mely sikerben Cockle is jelentős szerepet játszott, így meglepő volna, ha a jövőbeni munkálatokból teljesen kihagynák őt. Bár a Cyberpunk-ról még vajmi keveset tudunk, remélhetőleg ez minél hamarabb változik!

vissza