A Thermaltake bemutatta az új Commander G edzett üveg kiadású ARGB közepes méretű toronyház sorozatát

2019-11-21 10:06:00

2019. november 21., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a prémium gaming toronyházak vezető gyártója, örömmel jelenti be az új, kompakt kialakítású számítógépház termékcsaládot - a Commander G sorozatú közepes méretű toronyházakat: beleértve a G31, G32 és G33 változatokat. A Commander G edzett üveg ARGB kiadású vadonatúj közepes toronyház sorozat tagjai a nagy légáramláshoz lettek tervezve egy speciálisan kialakított hálós előlappal. A belépő szintű sorozat egy előre telepített 200 mm-es ARGB ventilátorral is rendelkezik, amelyet az alaplap szinkronizáló szoftverével vagy az I/O panelen lévő RGB kapcsolóval lehet vezérelni. A toronyházak hátulsó részén továbbá egy 120 mm-es szabványos ventilátor is található, amely a kiemelkedő szellőzés érdekében került beépítésre. Egyéb kiemelkedő tulajdonságok közé tartozik a 4 mm-es edzett üvegpanel, az állítható GPU tartókonzol és a cserélhető mágneses porszűrők, amelyek együttesen a PC teljesítményének megőrzését jelentik a gamerek és a PC rajongók számára egyaránt.

A Thermaltake Commander G sorozatú közepes toronyházak legfőbb tulajdonságai:

Szinkronizálás az alaplapod RGB szoftverével

A Commander G sorozatot arra tervezték, hogy támogassa az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szinkronizálást. Az 5V-os vezérelhető RGB LED-ek segítségével a felhasználók kezébe adja az irányítási lehetőséget, ráadásul a felsorolt vezérlőkön kívül külön szoftver telepítésére sincs szükség. 

Edzett üveglap

A toronyház oldalán egy 4 mm-es edzett üveglap található, amely vastagabb és nagyobb karcállósággal rendelkezik, mint egy hagyományos akril. A megnövelt ablakos kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy az összes belső alkatrészt teljes RGB pompájában csodálhasd meg.

Függőleges GPU tartó

A kifejezetten kettős GPU elhelyezési opcióval tervezett Commander G sorozat támogatja a grafikus kártyák függőleges elhelyezését dupla PCI-E nyílásokkal. A PCI-e hosszabbító kábel opcionális kiegészítő. A mellékelt GPU tartókeret pedig megakadályozza a grafikus kártyák okozta PCIe sín elhajlását és csökkenti az alaplapra nehezedő terhelést is.

Kiváló porszűrés

A felső részen található mágneses ventilátor porszűrő egyszerűen rögzíthető, így könnyedén megvédheted belső komponenseid a portól. A gépház alján található további ventilátor porszűrők kiváló védelmet nyújtanak a por- és szennyeződések ellen.

Csúcskategóriás bővítési lehetőségek

A G sorozat Commander kiváló bővíthetőségi lehetőségekkel rendelkezik. Támogatja az akár 165 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 300 mm hosszú, 45 mm szélességű, kétirányú VGA elhelyezést függőleges és vízszintes helyzetben, az akár 200 mm hosszúságú tápegységet (HDD állvány nélkül) és az akár 40 mm magassággal rendelkező RAM modulokat (extra radiátorral) is. A kiváló hűtési képességet a ház elejébe telepített 200 mm-es ARGB, illetve a 120 mm-es hátsó ventilátorok biztosítják, valamint a Commander G31-ben a felhasználók elől akár két 200 mm-es, felül két 140 mm-es és hátul egy 140 mm-es ventilátort is elhelyezhetnek.

Praktikus I/O portok

Az előlapi panelen egy USB 3.0, két USB 2.0, valamint egy egyszerű hozzáférésű RGB gomb található, hogy minden azonnal hozzáférhető legyen.

vissza