A QNAP és az IFTTT összefogtak a NAS-ok hatékonyságának növelése érdekében

2018-04-14 14:02:00

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette az IFTTT Agent alkalmazást a QNAP NAS-okra. Az IFTTT (régebben nevezték If This Then That-nek is) jelenleg a legnépszerűbb webes automatizálási szolgáltatás, mellyel különböző webes és mobil alkalmazásokat, valamint eseményeket tudunk összekapcsolni. Az IFTTT Agent-tel NAS specifikus alkalmazásokat készíthetünk az IFTTT weboldalán a fejletteb automatikus folyamatokhoz, ezzel is növelve produktivitásunkat.

Az IFTTT-vel a különböző internetre csatlakoztatott eszközünket, szolgáltatásunkat egyszerűen kapcsolhatjuk össze, melyek akár különböző platformúak is lehetnek. Ezzel megkönnyíti munkafolyamatok összehangolását. A QNAP IFTTT Agent-tel a felhasználók a már meglévő IFTTT fiókjukat-, valamint IFTTT weboldalán lévő gyakorlatilag végtelen számú NAS-sal kapcsolatos applikációt csatlakoztathatják a QNAP-hoz.

„Azt szeretnénk elérni, hogy az automatizált folyamatok folyamatosan növekedjenek, a mindennapunk részévé váljon, például az IFTTT szolgáltatásai. Az egyszerű triggerekkel és logikus felépítésével az IFTTT könnyen érthető és egyszerűen használható. Továbbá az IFTTT Agent for QNAP NAS megtestesíti elkötelezettségünket a NAS megoldáson futó automatikus folyamatok és a felhasználói produktivitás növelése terén.” – nyilatkozta Aseem Manmualiya a QNAP termékmenedzsere.

A felhasználók ezeket a hasznos beállítások nagyon egyszerűen hozhatják létre. Vegyünk egy példát, hogy mire is jó.

Amikor a Facebookn taggel minket valaki. Egy ilyen IFTTT beállítással automatizálhatjuk azon képek letöltését a QNAP NAS-ra, melyeken taggelve vagyunk.

Jelenleg több, mint 300 szolgáltatást támogat az IFTTT, beleértve a Facebook®, Gmail™, Twitter®, Skype™, Instagram®, Dropbox®, Google Drive™, Amazon® Cloud Drive, Microsoft® One Drive®, Box® szolgáltatásokat. Ezekhez a legkülönbözőbb beállításokat hozhatjuk létre.

vissza