A QNAP bemutatja a 16 Gb/32 Gb kétportos Fibre Channel bővítőkártyákat

2019-10-17 12:25:00

2019. október 17., Tajpej, Tajvan -A megbízható és alacsony késleltetésű Fiber Channel (FC) SAN piaci igényeinek kielégítése érdekében a QNAP® Systems, Inc. két, saját fejlesztésű, Fiber Channel bővítőkártyát mutatott be: a QXP-16G2FC-t és a QXP-32G2FC-t. A kétportos FC kártyák nagy teljesítményű, megbízható, biztonságos és energiatakarékos FC csatlakozással rendelkeznek, a QXP-16G2FC és a QXP-32G2FC segítségével 16Gb FC és 32Gb FC csatlakozási sebességet támogatva. A QNAP FC kártyával ellátott QNAP NAS könnyen integrálható egy már meglévő FC SAN környezethez, így egy megfizethető, nagyteljesítményű tárolási kapacitást és biztonsági másolatot biztosítva a vállalkozások számára.

„Az FC SAN általában zárt hálózati környezet, amelynek telepítéséhez gyakran költséges eszközökre van szükség, korlátozott üzembe helyezési rugalmassággal” - mondta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere. Az FC SAN környezet a QNAP NAS-ba való telepítése olcsóbb megoldást kínál, mint a SAN eszközök, miközben alacsony késleltetésűek, nagy megbízhatóságot és gyors adatátvitelt igénylő alkalmazásokat támogatnak, például a pénzügyi szektorban, az adatközpontokban, valamint a film- vagy televíziós iparban.”

A felhasználók egy QNAP FC bővítőkártyát telepíthetnek egy QNAP NAS PCIe slotba, majd konfigurálhatják a Fibre Channel-t a QTS iSCSI és a Fiber Channel alkalmazás segítségével, miközben kiaknázhatják a QTS gazdag üzleti szolgáltatásait, beleértve a fejlett LUN pillanatkép védelmet, az auto-tiering-et (Qtier), SSD cache gyorsítás, hibrid felhő biztonsági mentési megoldás (HBS) és még sok más a tárolási alkalmazások hatékonyabbá tétele érdekében. A QNAP NAS egységes tárolási megoldásként működik, amely jobb költséghatékonyságot és rugalmasságot biztosít a SAN, NAS és felhőalapú tárolási szolgáltatások számára.

A QNAP FC bővítőkártyák támogatják az üzleti besorolású QNAP NAS-t, amelyen a QTS 4.4.1 (vagy újabb) operációs rendszer fut. A QNAP Fiber Channel SAN megoldásáról és annak kompatibilitási listájáról bővebben a következő oldalon olvashatsz: https://www.qnap.com/go/ solution/fibrechannel-san/.

Főbb jellemzők

Modell neve Leírás PCIe interfész Fibre Channel átviteli sebessége
QXP-16G2FC Kétportos 16 GB-os továbbfejlesztett 5. generációs Fibre Channel bővítőkártya SFP+ transceivers PCIe Gen3 x8 16 Gbps, 8 Gbps és 4 Gbps
(A tényleges átviteli sebesség portonként elérheti az 14,03 Gbps-ot)
QXP-32G2FC Kétportos 32 Gb-os 6. Fibre Channel bővítőkártya SFP+ transceivers PCIe Gen3 x8 32 Gbps, 16 Gbps és 8 Gbps
(A tényleges átviteli sebesség portonként elérheti az akár 28,05 Gbps-ot)

A QNAP Fibre Channel bővítőkártyák a QNAP kiegészítők áruházában elérhetők.

vissza
Legolvasottabb cikkek