A Mount and Blade 2: Bannerlordé 2020 legnagyobb Steames rajtja

2020-04-01 11:42:00

A Mount & Blade 2: Bannerlord először 2012-ben került bejelentésre, azóta hatalmas a feszültség körülötte. Nyolc év alatt sikerült eljutni addig, hogy a korai hozzáférést magunkénak tudhatjuk, és ahogy az várható volt, baromi nagyot robbant: övé lett 2020 eddigi legnagyobb Steam-rajtja, a csúcspont a 219.787 játékos volt egyidejűleg. Csak összehasonlításképp mondanám, hogy a Doom Eternal március 20 óta legfeljebb 104.891-et ért el. A fejlesztők meg is osztották a jó hírt a Twitteren:

Érdekesség, hogy jelenleg a toplista 4. helyén áll a projekt, megelőzve olyan neveket, mint a Grand Theft Auto V vagy a Team Fortress 2. Ebben valószínűleg a járványhelyzet is közre játszik, hiszen nemcsak a Steam, de rengeteg játék a hetekben döntögeti saját rekordjait... Ha Ti is kedvet kaptatok hozzá, április 13-ig 10%-os kedvezménnyel szerezhetitek be a Steam áruházában.

Ha esetleg az tartana csak vissza Benneteket a játéktól, hogy még mindig ugyanazon öreg PC előtt ültök, mint a 2012-es bejelentéskor, van egy jó hírünk: nem sokkal a korai hozzáférés rajtja után a Mount & Blade 2: Bannerlord felkerült az Nvidia streaming programjába. Hogy ezt elérjétek, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy fiókot, megvásárolni a játékot egy áruházon keresztül, majd elindítani a GeForce Now-t. Ennek van ingyenes verziója is, de ha nem sokalljuk érte a havi 4.99 dolláros árat, rengeteg előnyhöz juthatunk: elkerülhetjük a sorban állást, elérhetővé válik a ray tracing, és nem kell óránként véget vetni a kalandoknak.

A program keretein belül egyébként sok más játékot is nyúzhattok, nem csak a Bannerlordot, bár a megjelenés óta a 2K Games, a Bethesda, és az Activision/Blizzard címeinek eltávolítása okozott némi visszaesést... Az eléhető címek listáját itt böngészhetitek át. Jó szórakozást!

vissza