A Marvel és a DC is irigykedve néz: itt a Bethesda szuperhőse

2017-08-31 22:47:07

Vagy ha már Wolfenstein, németül minden jobban hangzik: Blitzmensch!


 

Mintha csak a '60-as évek Batman sorozatáig repülnénk vissza az időben a Bethesda új kedvcsinálója láttán. A Blitzmensch bár ismét inkább a népszerűsítésre helyezi a hangsúlyt, mintsem magára a Wolfenstein 2: The New Colossus-ra, annyira inspiráló, hogy muszáj megnézni. Bliiiiiiitzmennnnnsch! Fülbemászó, ahogy ellenfele neve is: di elligol ígol (The Illegal Eagle).

Hősünk igazi kiléte egy olimpiai bajnok, Dieter Goldblitzer, aki egy tengerentúli repülés alkalmával vált Villámemberré... Ez magyarul nem is hangzik jól! Na, szóval emberünk egyébként Frau (vagy most már General) Engel kedvenc műsorának daliája. Ő és társa, Fräulein Fox megmentik a világot a kapitalizmustól és a kommunizmustól, majd megünneplik az emberiség Überlegenheitjét, vagyis a birodalombéliek felsőbbrendűségét.

Ki lesz a hét rosszfiúja? Money Grubber? A hírhedt Proletariat-Man? Netán az ördögi Mr. Yankee Monkey?! Ne hagyjatok ki egyetlen epizódot sem! A Wolfenstein 2: The New Colossus október 27-én jelenik meg, addig is van mit nézni.

vissza