A legnagyobb példányszámban eladott játékok Steamen

2015-12-25 14:12:17

A Steam Spy alkotója Sergey Galyonkin idén is közzétette a legnagyobb számban aktivált játékok listáját Steamen. Kíváncsiak vagytok ki vezeti a listát? Akkor olvassatok tovább!

 

Bár Sergey figyelmeztet, hogy az adatok, amiket kapott nem teljesen pontosak, hiszen csak az április 1. és december 20. közti időszakot veszik alapul, vagyis a nagy téli leárazást már nem tartalmazzák, mégis kaphatunk egy átfogóbb képet a legkeresettebb címek tekintetében.

Az első helyen talán sokatok számára nem meglepő módon a Grand Theft Auto V végzett, méghozzá 3,6 millió aktivált kulccsal. Rögtön a Rockstar Games alkotását követi a második helyen az eléggé bugos, de maradandó játékélményt nyújtó Fallout 4  2,5 millióval, majd a dobogó harmadik helyén a még csak béta státuszban lévő túlélő dinótópia az Ark: Survival Evolved 2,2 millióval. Meglepő módon a The Witcher 3: Wild Hunt, ami a Game Awards-on az év játéka díját is elnyerte, csak a kilencedik helyen végzett.

 

6SimXXieTb4J.878x0.Z-Z96KYq

Galyonkin azt ígérte kiegészíti és megváltoztatja majd a listát a téli leárazás után, így januárban már pontosabb adatokat kapunk majd. Addig is megtaláljátok a top 25 játékot az alábbi táblázatban:

2983082-chart

 

Mit szóltok az eredményekhez?

 

vissza
Legolvasottabb cikkek