A jó ízlés határát feszegeti a Shrek Musical

2016-02-13 11:27:45

Körülbelül 1 éve Budapest utcáit járva már felfedezhettünk néhány zavarba ejtő Shrek a Musical plakátot, amik a 2016-os premiert voltak hivatottak hypeolni.


 

A zöld ogre megálmodója egy bizonyos William Steig volt, aki 1990-ben egy rajzolt mesekönyv 32 oldalán meséli el kedvenc szörnyünk történetét. Majd 2001-ben a DreamWorks gondozásában 60 millió dollárból elkészítették a Shrek című animációs filmet, ami hatalmas sikernek és szeretetnek örvendett, ami pénzben mérve 490 millió dollárnak felel meg (és ez csak a film bevétele). Ezek után persze hozzánk vágtak még 3 egész estés mozit és egy rakat 20-25 perces TV filmet, hogy még több és több pénzt hozzon a Shrek bolt. 2013-ban pedig útjára indították a Shrek the Musicalt is...

Ha a fenti videó elnyerte tetszésed, jó hírünk van! 2016 májusában a Papp László Budapest Sportarénában bemutatják a magyar verziót.

Nem tisztem ítélkezni, hiszen nem bírtam végignézni az amcsi változatot és értelemszerűen a magyart nem is láttam, de a promóciós képek alapján ez megint a sok hűhó semmiért című történet. Gondoljunk csak bele, tényleg kell nekünk a Shrek-ből egy musical?  Nyilván nem, nekünk nem kell de a kisebbeknek? Nekik talán még el is nyerhetné a tetszésüket a már-már ijesztő jelmezbe bújtatott színészek, de a jegyek árából vehetünk a gyerkőcnek 4 filmet és 5 plüsst - mármint a legolcsóbb hely árából!

416115b880c6af5e1e34abea9d1f4e88

 

Ha bármilyen kérdés felmerül akkor tessék még ezt a pár képet tüzetesen megnézni! Igen, nagyon „jól” sikerültek a jelmezek, de még így is borzalmasak (nem mintha az amcsi igényesebb lenne), úgyhogy őszintén szólva sikerült csomó pénzt elkölteni a közel egy éve dübörgő marketingre és produkcióra. Javaslom mindenkinek, aki 2016. május 29-ére kitűzte a családnak ezt a csöppet sem olcsó programot, inkább vegye meg a 4 filmet csomó Shrek-es promó cuccal együtt és inkább rendezzen egy családi mozi maratont.

Alig várjuk (nem) a zöld ogre magyar nyelvű musical premierjét...

vissza
Legolvasottabb cikkek