A Bioware korántsem végzett még a Mass Effect szériával

2019-02-12 20:51:00

Az Anthem ügyvezető producere, valamint igazgatója, Mike Darrah és Casey Hudson nemrég a Polygon stúdiójában járt, ahol kiderült, a Bioware továbbra is elkötelezett a Mass Effect szériával kapcsolatban, akármennyire is nem váltotta be a rajongók elvárásait a 2017-es Andromeda.

Darrah elmondásai alapján semmiképp nem tenné még félre a franchiset, fel tudnák venni az Andromedaban elkezdett szálakat, de a harmadik epizódból is tudnának új ötleteket meríteni. Rengeteg felfedezetlen hely van még a sorozat világában. E kijelentéseket Hudson is alátámaszotta, rengeteget gondolkozott már a hatalmas visszatérésen, és amint lehet, be is váltják ígéreteiket.

A stúdió egyébként a 22-én debütálú Anthem mellett egy új Dragon Age játékon is dolgozik. Egy korábbi jelentés szerint az Andromeda bukása részben a Frostbite motornak tudható be, de az RPG rendszert is jóformán a semmiből kellett megalkotni, hogy támogassa a hatalmas történetközpontúságot. A projekt nagy részét egy alig 18 hónapos sprintben dobták össze, ami valljuk be, sajnos meg is látszik rajta...

Képzeljetek csak el egy új Mass Effect epizódot a korábbi trilógiára épülve, mai technológiával, nem a marketing felé kanyarodva!

vissza
Legolvasottabb cikkek