3 hónap ingyen PC Game Pass, de nem mindenkinek

2022-04-18 13:54:00

A Microsoft 3 hónapnyi PC Game Pass-t ajándékoz minden olyan játékosnak, aki játszott a cég tavaly megjelent három nagy játéka közül legalább eggyel.

Akik a megjelenéstől 2022. február 28-ig játszottak a Halo InfiniteForza Horizon 5 vagy az Age of Empires IV egyikével PC-n, és nem volt még soha Game Pass előfizetésük konzolon vagy PC-n, az jogosult a PC Game Pass 3 hónapos próbaverziójára, jelentette be a cégóriás. A Halo Infinite ingyenes multiplayer része szintén az ajánlat része.

A felhasználók a Microsoft weboldalán ellenőrizhetik a jogosultságot és igényelhetik az ajándékot. Érdemes figyelembe venni, hogy a 3 hónapos próbaidőszak lejártával is aktív marad az előfizetés, annak eredeti árán, így érdemes időben lemondani még a próbaidőszak alatt, ha nem akarunk utána fizetni érte.

A Game Pass kapcsán nemrég érkezett egy friss jelentés, ami egy "családi csomag" érkezését vetíti előre. A Windows Central forrásai szerint a csomag lehetővé teszi majd, hogy egy háztartásban több felhasználó is hozzáférjen a szolgáltatáshoz, hasonlóan a Spotify és a Nintendo Switch Online családi csomagjaihoz. "A Microsoft törekvéseit ismerő, megbízható források szerint most megerősíthetjük, hogy az Xbox az Xbox Game Pass Family Plan felé halad, amely valamikor idén indulhat" - jelentette az oldal.

vissza