3 euróért zsákolható be a The Division 2 a Uplayen és az Epic Games Storeban

2020-02-16 09:29:00

A The Division 2 immáron egy éve jelen van a Ubisoft áruházában. E nyílt világú MMO bár egy remek narratívát kívánt folytatni, nem váltotta be mindenki reményeit, bármennyire is nem spórolták belőle a tartalmat. Nos, akárhogy is, a kiadó is szeretné, ha nagyobb népszerűségnek örvendene a projekt, így egy elég masszív engedményt véstek az árcédulára.

Nemrég az amerikai régió PC-s tábora kapott lehetőséget, hogy mindösszesen 3 dolláros áron bezsebelje a címet, ez azonban a világ többi részén élőknek nem nyerte el a tetszését, ugyanis nekik egy sokkal karcsúbb kedvezménnyel kellett, hogy beérjék. Nem sokkal később változott a helyzet, most február 17-ig mi is 3 eurós áron szerezhetjük be a programot a Uplay vagy az Epic Games Store felületén. Irány a bolt!

Érdemes azt is megemlíteni, hogy bár maga Washington is nagy játékteret tárt elénk, márciusi dátummal nemrég bejelentették a Warlords of New York DLC-t. Bár az első év végén már járhattunk a Coney Islanden, most Brooklyn helyett Manhattan a cél Aaron Keener pusztítása után. Faye Lau és Paul Rhodes segítségünkre lesznek az akció során, melynek keretein belül előbb néhány frakciót, majd a fő embereket kell elkapnunk, mígnem végül eljuthatunk Keenerig. A helyzet korántsem bíztató, ugyanis a lakosok már ugyanolyan egyszerű, fegyveres behatolóként tekintenek a Division ügynökeire, mint bárki másra...

vissza