Újradefiniált teljesítmény! Ez az új ASRock B365 alaplap sorozat

2019-01-10 09:43:00

2019. január 09., Tajpej, Tajvan - A 2019-es év indításának nincs jobb módja, mint új termékek bejelentése, így az ASRock örömmel mutatta be a CES 2019-en az Intel® B365 chipset-et használó alaplapokat, megcélozva a mainstream piacot, de nemcsak a funkcionalitásban mutattak többet, hanem dizájnban is. A termékcsaládot összesen 5 alaplap alkotja, köztük a Mini-ITX, az egyre népszerűbb PRO sorozat és a legújabb Phantom Gaming alaplapok, így széles választékot kínál minden felhasználó számára.

Mivel az M.2 NVMe SSD-k egyre vonzóbbak a megfizethetőség, a kapacitás és a teljesítmény szempontjából, ezért ezek a villámgyors tárolóeszközök hamarosan kiváló megoldást fognak nyújtani játék céljára vagy akár mindennapi használatra. Az ASRock látva ezt a tendenciát, elindult, hogy az első legyen a piacon, aki az M.2 hűtőbordát a mainstream alaplapokhoz használja, a B365 Phantom Gaming 4 további két M.2 hűtőbordát is tartalmaz a másodlagos, nagysebességű M.2 SSD-khez.

Az impozáns RGB világítás a személyre szabott számítógépek trendjévé vált.  Az ASRock B365 Phantom Gaming & PRO sorozat alaplapjaival testreszabhatjuk a PC fényeit a Polychrome SYNC RGB LED-es világításával. Biztosítja mind a 3-tűs egyenként vezérelhető LED-eket, mind a 4-tűs hagyományos RGB LED-et, amin keresztül közvetlenül csatlakoztathatjuk azokat az alaplaphoz, és szinkronizálhatjuk a világítási rendszerüket az alkalmazás segítségével.

Az ASRock új színt hoz ebbe a szegmensbe, hogy a lehető legtöbbet nyújtsa az új B365 alaplap sorozat létrehozásával, a funkcionalitás és az esztétika javításával, így mindenképpen ideális megoldást kínál az új PC-khez.

B365 Phantom Gaming sorozat promóciós videója

vissza