Új Thermaltake Commander C sorozat dupla 200mm ARGB ventilátorral tervezve

Edzett üvegű ATX közepes méretű toronyház

2019-02-17 20:52:00

2019. február 18., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, bemutatta az új Commander C sorozatú edzett üveg kiadású ARGB közepes méretű toronyházat.

A Commander C sorozat az első panel kialakítását új szintre emeli, valamint a Thermaltake klasszikus vázszerkezetét örökölte és új dizájn elemeket egyesít a még tökéletesebb látvány érdekében. A Commander C sorozat hat különböző modellt tartalmaz: C31, C32, C33, C34, C35 és C36, amelyekkel a PC játékosok és rajongók széles körét célozzák meg.

Minden darab szigorú vizsgálati, megfigyelési, kísérleti, átalakítási és gyártási folyamaton megy keresztül, így garantálva a végső vevői elégedettséget. A Commander C sorozat egy kibővített edzett üvegű oldalsó panellal, előtelepített két 200 mm-es 5V-os ARGB elülső és egy 120 mm-es hátsó ventilátorral rendelkezik a rendszer optimális szellőzése érdekében.

A 200 mm-es 5V-os ARGB elülső ventilátorok 16,8 millió színű RGB világítást és szinkronizálást biztosítanak az Asus, Gigabyte, MSI és ASRock RGB-képes alaplapjaival.

A Commander C sorozat állítható VGA tartóval és fejlett kábelelrendezéssel rendelkezik, valamint a csúcsminőségű komponensek rugalmasan helyezhetők el benne.

Támogatja a legújabb PC hardvereket, és nemcsak lenyűgöző megjelenést nyújt, hanem kiváló teljesítményt is.

A hat új modell a felhasználók korlátlan DIY opcióit biztosítja.

További információ a Thermaltake Commander C sorozat edzett üvegű ARGB közepes méretű toronyházairól:

Commander C31

Commander C32

Commander C33

Commander C34

Commander C35

Commander C36

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

A Thermaltake hivatalos weboldala

Thermaltake Tt közösség

Thermaltake termék-videók

Thermaltake Facebook oldal

Thermaltake magyar Facebook oldal

vissza
Legolvasottabb cikkek