Tt eSports - az új Black FP egér ujjlenyomat-olvasóval

2016-10-12 19:52:15

A Tt eSPORTS bejelentette az új Black FP Security Gaming egeret.


 

A Black FP a FIDO UAF által minősített ujjlenyomat-olvasóval ellátott egér, ami erős és biztonságos „jelszóval” védi a számítógépet. Az iparágvezető 256 bit-es (legmagasabb) AES titkosítási technológiát használja, amivel a felhasználó egyszerűen, gyorsan és biztonságosan jelentkezhet be számítógépére és webes fiókjaiba anélkül, hogy jelszót kellene használnia, így a jövőben nem kell különböző felhasználóneveket és jelszavakat csinálnia és megjegyezni.

Tt eSports Black FP

A Black FP a legújabb biometrikus szenzort, a Synaptics által gyártott „Iron Veil” technológiát használja. A leolvasás és az azonosítás mindössze 0.2 másodpercet vesz igénybe. Gyors, biztonságos és erőteljes ujjlenyomat-hitelesítést kínál a Windows-ba, valamint a weboldalakra történő belépésnél.

Tt eSports Black FP

Az AVAGO 9500 szenzornak 5700 DPI felbontásának köszönhetően pontosabb és precízebb; hogy a legjobb felhasználói élményt kapjuk, 100DPI lépésekben állíthatjuk ezt a felbontást. Az egérre került DPI állító gombbal összesen 4 profilt tudunk létrehozni, mely beállítás megjelenik a LED visszajelzőn, így mindig tudni fogjuk, hogy milyen módban van az egerünk. Továbbá magas minőségű, 5 millió kattintási életciklusú OMRON kapcsolókat használ, így szavatolja az érezhető és pontos kattintást és felhasználói élményt. A BLACK FP összesen 7 programozható gombjával 35 különböző beállítású makrót és 5 profilt hozhatunk létre.

vissza