Trónok harca - rövid jelenet és az 1. epizód címe

2016-04-08 20:52:05

Napjaink mondhatni legsikeresebb sorozatának következő, nemsokára rajtoló szezonjából került napvilágra egy rövidke videóanyag. Aki egy icikepicike spoilerre sem kíváncsi ne nagyon olvassa tovább!


 

Liam Cunningham jóvoltából kaptunk egy kis ízelítőt a Trónok harca hatodik évadjának egyik epizódjából. George R. R. Martin mondott "Davos"-nak egy titkot, azonban Conan O'Brien-nel ő ezt nem osztotta meg. Havas Jon és Szellem is feltűnik benne többek között...

"Mutatok valamit, spoilerek nem lesznek benne."

Ki várja már a 6. évadot? Nem mellesleg pedig kiderült, hogy az első epizód a "The Red Woman", azaz A vörös nő címet kapta, ami valószínűleg Mellisandre-ra utal. Érdemes még megjegyezni, hogy az HBO (a tavalyi történtek után érthető módon) az első 4 rész debütálásáig teljes hírzárlatot rendelt el.

A hatodik évadhoz egy három mondatos szinopszis is megjelent: "Jon Snow is dead. Daenerys meets a strong man. Cersei sees her daughter again." - szóval Jon Snow halott, Daenerys egy erős emberrel találkozik, Cersei pedig újra látja lányát. Előbbi alátámasztja Harringon "közleményét", miszerint "Scenes of me being dead.", azaz jeleneteiben halottként tűnik fel (ahogy ez a videóban is látható).

Na, kivárja már április 24-ét?

vissza