Trónok harca - nézd élőben a 6. évad premierjét!

2016-04-10 13:45:10

Hétfőn éjjel 2-kor érdemes lesz a Trónok harca hivatalos Facebook-oldalára kattintani több okból is. És hogy melyek ezek?


 

Nem titok, a mai napon esedékes a Trónok harca hatodik évad már emlegetett első epizódjának premiervetítése LA-ben, mely az itteni idő szerint hétfő éjjel 2-kor kezdődik. A csattanó az egészben, hogy a sorozat hivatalos Facebook-oldala élőben közvetíti az eseményt, így két héttel televízióban való vetítés előtt lehetőség nyílik a megtekintésre. És ez még nem minden!

trónok harca

Mint kiderült, a rajongók más értelemben is kiélhetik magukat! Szintén a hivatalos Facebook-oldalon, ám azon belül az alábbi kép kommentszekciójában hashtag-gel feltehetik kérdéseiket a színészeknek, akik a szerencsés kiválasztottaknak válaszolnak is élő adásban. Aki esetleg nem értené, miről van szó: Ha megszeretnéd kérni Emilia Clarke kezét és megígéred neki, hogy a bankszámlád nullázása után a házadat is hajlandó vagy jelzálog alá helyezni, csak hogy emlékezetes legyen az esküvőtök, a következőt kell írnod:

#EmiliaClarke: Will you marry me? I know we’ve never met and I am just one of many creepy Internet fanboys you’ve no doubt come into contact with while shooting this unbelievable show. I promise to max out my credit cards and take out a second mortgage on my house in order to give you the most extravagant wedding you could possibly dream of. So, Emilia, what do you say?

Szóval, ha az elsők között akarsz lenni, akik látják a hatodik évad első epizódját (és esetleg Daenerys, vagy bármely női szereplő kezét is elnyernéd), nincs más dolgod, mint ébren maradni ma éjjel. Ha nagyon optimista vagy, esetleg írj nekik egy üzenetet, melyben egy igazolást kérvényezel a holnapi napra, hogy miért is nem mész iskolába/dolgozni!

vissza