Thermaltake Level 20 GT ARGB Black Edition teljes méretű toronyház

Modern tervezés luxusminőségű matt fekete felülettel

2019-09-10 15:47:00

2019. szeptember 10., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória-megoldások terén-, örömmel mutatja be a Level 20 sorozat legújabb modelljét, a Level 20 GT ARGB Black Edition  teljes méretű toronyházat. A Level 20 GT ARGB-hez hasonlóan a számítógépház két 200 mm-es előtelepített 5V-os, vezérelhető ARGB LED ventilátorokkal rendelkezik, amelyek segítségével 16,8 millió RGB szín közül választhatunk. Továbbá a toronyházakat szinkronizálhatjuk az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome RGB-képes alaplapjaival. A Level 20 GT ARGB Black Edition toronyház selymes, matt fekete felülettel és négy edzett üvegpanellel rendelkezik, amelyek méginkább kihangsúlyozzák a ház megjelenését és minőségét. Az új Level 20 GT ARGB Black Edition teljes méretű toronyház kifejezetten modern lehetőséget kínál a felhasználók számára egy csipetnyi luxussal.

A Level 20 GT ARGB Black Editiontoronyház főbb jellemzői:

Beépített 200 mm-es, 5V-os ARGB LED ventilátorok

A két előretelepített, 200 mm-es, 5V-os ARGB LED ventilátorok hidraulikus csapágyazással és 9 állítható LED-del rendelkeznek, – amely16,8 millió színű megvilágítást biztosít – garantálva a magas légnyomást és a személyre szabás lehetőséget, hogy megmutasd, milyen PC építő képességekkel rendelkezel.

Az 5V-os ARGB LED ventilátorok egy egyszerű felülettel irányíthatók, amely az előlapi panelen található meg, 7 különböző világításmód és rengeteg színopció választási lehetőséget adva a felhasználók kezébe.

Szinkronizáld az alaplapod RGB szoftverével a beépített 5V RGB csatlakozással

Az 5V-os címezhető RGB csatlakozó segítségével támogatja az ASUS Aura Sync-et, a GIGABYTE RGB Fusion-t, az MSI Mystic Light-ot és az ASRock Polychrome szinkronizációt is, ezzel a felhasználók kezébe adva az irányítási lehetőséget anélkül, hogy a felsorolt vezérlőkön kívül külön szoftvert kellene telepíteniük. További információért látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalára.

Kiváló hardver és folyadékhűtés támogatás

A Level 20 GT ARGB Black Edition toronyház támogatja az E-ATX alaplapokat, az akár 200 mm magas CPU hűtőket, a 310 mm hosszú VGA-kat és a 220 mm hosszú tápegységeket.

Szabadalmaztatott forgatható PCI-E 8 férőhelyes csatlakozófelület

A legújabb szabadalmazott, elforgatható PCI-E csatlakozófelület akár több GPU-t is támogat egymás mögött vertikálisan és horizontálisan is, attól függően, hogy te miként szeretnéd megépíteni a rendszered.

Vertikális radiátor felhelyezés

Akár egyedi hűtésben gondolkozol, vagy AIO hűtést szeretnél, a Level 20 GT ARGB Black Edition gépház lehetőséget nyújt a hátlapra való felfogatására az alaplap mellett, lehetőséget biztosítva az RGB ventilátorok megmutatására. A hátlap megfelelő áramlást nyújt a ventilátorok a figyelem középpontjába történő helyezésével, ráadásul akár 420 mm-es radiátort is beszerelhetünk a házban, de használhatjuk az előlapi panelt és a felsőt is a radiátor elhelyezésénél.

Tápegység fedlap

A toronyház rendelkezik egy eltávolítható tápegység fedlappal is, amellyel eltakarhatjuk a nem használt kábeleket egy tisztább rendszer érdekében.

Négy edzett üvegpanel

A fekete kiadású gépház edzett üvegpanelekkel rendelkezik elől, felül, és a jobb-, illetve bal oldalakon is. A jobb- és bal oldalsó csuklós ajtók intelligens zárrendszerrel rendelkeznek, ezzel biztonságban tartva a belső komponenseket.

Modern I/O támogatás (USB C-típus™ & USB 3.0)

A felső, jobb oldalon található panel két USB 3.0, és USB 2.0 adattovábbításra alkalmas csatlakozással rendelkezik egy USB 3.1 C-típusú port kíséretében.

Teljesen szétszedhető moduláris kialakítás

Szedd szét darabjaira a gépházat és szereld fel az alkatrészeket úgy, ahogy neked tetszik a moduláris kialakításnak köszönhetően. A torony moduláris panelekkel, állványokkal, tartókkal és felfogatókkal rendelkezik. Nincs több nehezen hozzáférhető hely szerelés közben a szétszerelhető kialakításnak hála.

További információ a Level 20 GT ARGB Black Edition teljes méretű toronyházról:

https://www.thermaltake.com/ level-20-gt-argb-black- edition.html

vissza
Legolvasottabb cikkek