Thermaltake - a legfejlettebb alacsony profilú hűtés

2016-09-29 20:26:48

A Thermaltake új, Engine 27 1U SFF gépekhez tervezett alacsony profilú léghűtője immáron elérhető.


 

Az Engine 27 kiegyensúlyozott teljesítményével, kicsi méretével és halk működésével egyike a legfejlettebb processzorhűtőknek. A hagyományos hűtőkkel szemben mindössze 27 mm magas és kompakt, 60 mm-es ventilátorral rendelkezik, ami ideális választás minden kicsi rendszerhez. Egyedi fém (alumínium ötvözet) kialakításával és a beépített fordulatszám-szabályozással a gyártó garantálja a kiemelkedően alacsony hangterhelést anélkül, hogy az a hőleadás rovására menne.

thermaltake-engine-27-built-in-pwm-fan

Az Engine 27 tehát olyan eszközök számára kínál hűtési megoldást, mint az 1U szerverek, HTPC, AIO/PIO PC, POS terminálok és mini PC-k. Ellentétben a hagyományos hűtőkkel, teljesen fém kialakítása sokkal jobb hőleadást garantál. A ventilátort úgy tervezték, hogy közvetlenül húzza le a hőt a processzorról, köszönhetően a hűtőbordák közötti sugárirányú réseknek. Ahhoz, hogy a tökéletes teljesítményt képviselje, 40 lapáttal szerelték fel ezzel is növelve a teljesítményt. A zajszintre is nagy hangsúlyt fektettek: a negyven lapát szinte alig rázkódik, így amikor a meleg levegő távozik, - vákuumot létrehozva - a helyére egyből hideg kerül. A 129 hűtőborda amellett, hogy egymáshoz, az említett ventilátorhoz is rettentő közel helyezkedik el.

Az Engine 27 az interferencia problémáját is kiküszöböli, mely létrejöhet a videókártya, a CPU és a RAM-ok között egyaránt.

vissza