The Walking Dead - itt a második félévad előzetese

2016-01-02 13:56:39

Minden rajongó tudja, hogy egyre gyakoribb a sorozatok évadainak kettéválasztása, így persze mindenki többet izgul abban a pár hónapnyi szünetben. Természetesen ez a nagyobb címeknél sem lehet másképp, a The Walking Dead is így jár minden évben.


 

 

Immáron a hatodik évadnál járunk a nagy sikerű sorozat esetében, és sokaknak a véleménye, hogy már csak húzzák, halasztják a történéseket. Ebben tényleg lehet valami, hiszen sokkal több résznek le kell pörögnie, mire történik valami említésre méltó dolog, de valahogy mégsem tudjuk megunni. Ez az évad nem fukarkodott a meglepetésekkel, viszont meg kell vallani, hogy a félévad zárása nem túlzottan nyerte el a tetszésünket. A folytatásra február 14-ig kell várnunk, ekkortól érkezik a második 8 epizód. Az előzetes már meg is érkezett hozzá és úgy néz ki ezentúl sem spórolják ki a szériából az adrenalint.

Új szereplőkkel is bővül a sorozat, felbukkan a képregények rajongói által már ismert Negan, akit még a Kormányzónál is kevésbé szeretünk! Szerintem jó kis folytatásnak nézünk elébe, sőt, mondhatnám, hogy jó kis évnek, hiszen áprilisban a Game of Thrones és még sok, általunk áhított széria is visszatér!

Ti mely sorozatokat követitek nyomon?

vissza