A vadász: Tél háborúja poszterek érkeztek

2015-11-17 20:03:12

Úgy tűnik a Hófehér és a vadász, olyannyira jól szerepelt a kasszáknál - annak ellenére, hogy egy közepes látványfilm volt -, hogy jön a folytatás.


 

A Hófehér és a vadász folytatása már csak a Vadászról fog szólni, no meg a 3 hölgyeményről akiket a poszteren is csodálhatunk.

Sajnos nem rajongok a gyenge látvány, gyerek fantasy filmek folytatásáért, de ha egyszer ez kell a népnek, akkor még Thor is elvállalja a főszerepet. Egy olyan filmben ami megint csak kecsegtet a nagyszerű történettel, és a hatalmak drámájával, de nem lesz több ismét mint egy varázslatos látványfilm, ahol a klisés gonosz, majd a végén elnyeri méltó büntetését.

A rendező székében, Cedric Nicolas-Troyan ül, míg a a főbb szerepekben olyan ismert színészek varázsolnak mint pl.: Jessica Chastain (Csilagok között), Chris Hemsworth (Thor), Emily Blunt (A Holnap határa), Charlize Theron (Mad Max: A harag útja). Kétség kívül erős gárda, de láttunk már neves színészeket megbukni egy mesés fantasy-ban: Alice Csodaországban (2012).

Ha jól haladnak a munkálatok, 2016. április 22-én már vásárolhatjuk a családi jegyeket, a pénztáraknál.

huntsman0002 huntsman0001 huntsman0004 huntsman0003

vissza
Legolvasottabb cikkek