Star Wars: The Force Awakens - DVD és Blu-Ray dátum

2016-01-31 14:01:47

Bizonyára ti is tűkön ültök, hogy mennyit kel még várni, mire újabb részt nézhetünk a moziban... Nekünk viszont van egy jó hírünk!


 

A Star Wars 7. epizódja nagyon berobbant a köztudatba és reménykedve vártuk, hogy felbukkan majd egy bővített kiadás... Jöttek a hírek sorban, fény derült egy névre a 8. rész stáblistáján, majd bejelentették a premier halasztását. Közben kaptunk egy nem éppen amatőrnek nevezhető rajongói filmet is, mely a Rebel Scum címet viseli és egy, a hoth-i csatában lezuhant lázadó történetét mesélni el. Aztán felmerült a kérdés Az ébredő Erő bővített kiadásával kapcsolatban is, melyről kiderült, hogy nem létezik. A DVD és Blu-Ray változatok ugyan tartalmazni fognak pár percnyi ráadást, kimaradt jeleneteket, de szó sincs külön, bővített kiadásról.

Előbb említett változatokhoz viszont felkerült egy megjelenési dátum az internetre, méghozzá az Amazon jóvoltából, ahol 150 perc játékidőt ígérnek. A weboldal szerint április 5-től lesz lehetőségünk beszerezni a lemezeket.

star_wars_the_force_awakens__textless_wallpaper__by_aracnify-d987onm

Valakinek hatalmas nyeresége volt a filmen, kíváncsian várjuk, hányan vásárolják meg e változatot is, illetve hogy milyen kimaradt jeleneteket pillanthatunk majd meg.

vissza