Star Wars: Rogue One - újabb információk

2016-02-19 05:03:09

Lassan már semmit nem fogunk látni, akkora port kavar körülöttünk a Star Wars. Mindenesetre mi csak örülünk ennek.


 

A nyolcadik rész forgatása nemsokára nem is olyan messze innét zajlik majd, most viszont a Rogue One, a Star Wars spin-off-ról vannak információink.

#1 - Mint kiderült, a filmhez kapcsolódó játékok értékesítését már a nyáron elkezdik majd, mi több, októberben egy könyv is megjelenik Rogue One: Character Story #1 címmel. Ezen kívül semmit nem tudni róla, de valószínűsítjük, hogy a film egy főszereplője lesz a reflektorfényben.

#2 - Eunice Olumide egy lázadóként tűnik majd fel a filmben. Ezzel kapcsolatban elárulta, hogy egy jelenetben egy tank elől menekül, melyből jó pár rohamosztagos bújik majd elő. A film egyébként telis-tele lesz robbanásokkal. Az előző pontra visszatérve pedig, mivel 3D szkennerek is feltűntek a forgatáson, valószínűleg az ő (de biztos, hogy más) karakteréből is készül figura.

#3 - Ha már a rohamosztagosok szóba kerültek, meg kell jegyezni, hogy a Rogue One esetében nem lesz elég a fehér színre figyelni, ugyanis az alap mellett két újfajta páncélban is feltűnnek majd: Egyikük egy sivatagi páncélzat, melyek viselőit a forgatáson állítólag Sandtrooper-ként emlegették. A hivatalos névról semmit nem tudni egyenlőre, hiszen ezen elnevezésnek már van egy funkciója a korábbiakban. A másik ruházat egy korom fekete, a sisakon néhány zöld fénnyel díszített öltözet. Ők a Death Trooper-ek és az állítólagos Death Squad tagjai. E karakterek megszemélyesítésére állítólag a "mezei" rohamosztagosoknál magasabb emberkéket kerestek.

#4 - Az új rohamosztagosok elnevezéséről két pletyka is kering. Az egyik a "Scarab Trooper", másik a "Pinnacle Trooper". Előbbi talán egy bogárhoz hasonlítható, míg utóbbit egyenlőre nem tudjuk hova rakni, bár tény, hogy több bogárnak is hosszúkás, csúcsos feje van.

Rogue One Star Wars

A Rogue One állítólag a Star Wars filmek legkomorabb darabja lesz, így valamennyire érthető a Halálosztag jelenléte. A premier december 16-án esedékes, addig is kíváncsian várjuk a további fejleményeket és ígérjük, minél hamarabb Veletek is tudatjuk azokat.

vissza