Rovat?!

2015-11-06 17:20:58

Mindig is utáltam saját magam bemutatását, szóval vágjuk rövidre: V. 27. Elmebeteg. Örvendek :). Sajnos játékokkal már két évtizede foglalkozom, s bár sosem látni engem online játszani bármivel is, offline sok hülyeséget vagyok képes megtekinteni.


 

Itt egy Bhagat Singh, ott egy kínai fejlesztésű Chrono Trigger a Famicomon, emitt egy sosem hallottam róla kategóriájú FPS, amott egy prototípus egy ismertebb játékból és így tovább. A legtöbbször igyekszem szembemenni az igényekkel (elvégre el szeretném kerülni, hogy a YouTube csatornám, amely sajnálatos módon 8 éve okádja magából a baromságokat, ismertebb legyen) és törekszem valami más irányzatot, valami újat, vagy legalábbis egy másfajta megközelítést applikálni a feladathoz.

maindll 2015-05-23 21-25-11-784

Még 2300 karaktert kell kitöltenem, úgyhogy még tovább regélek a semmiről. Például hogyan is került képletes toll a kezeim közé? Mint ahogy a legtöbb dolog az esetemben, ez is poénként indult, 2010 augusztusában poénból jelentkeztem a Konzol Online (v0.9, vagy mennyi?) hírszerkesztői pozíciójára. Valahogy Kronnas, az akkori főnök látott bennem valami értelmet (nemvíc! és ez egy belsős utalás), aztán elkezdtünk együttműködni úgy két éven keresztül. Ekkor ő eltávozott, jött fölém Dzsek. Az ő neve elvileg ismertebb lehet, mint az enyém - ha nem, akkor sajnos túl keveset tettem obszkuritásom fenntartása érdekében. Vele úgy másfél évet tepertem le, miközben az oldalt lecseréltük egy másikra, miközben a domaincímet is szerintem feleslegesen cseréltük le.

2014 januárjára már printbe is írtam néhány oldalt (elindítván ezzel egy átkot), majd az online kihúzásra került mindenki lába alól. Nyáron csatlakoztam egy másik magazin projektjéhez (ez lenne a Controller), amelybe egyszer híreket írtam az első számba, majd onnan kikerülvén talán az utolsóba egy PC-s GTA irományt. Majd ez is leállópályára ment. Valahogy így kerültem ide. Eközben grammarnaziként mindenkinek általában az elírásaiba kötök bele, mert egy öt betűs szót szerintem rohadtul nem kéne rövidíteni.

pcsx2-r5875 2014-08-26 13-01-49-653

Szóval - ha valahogy sikerül a minőségi ellenőrzésen átjutnom - más, ismeretlenebb játékokról igyekszem írni. Néha jóról, néha nem. Most például a Life is Strange-et és a Tales from the Borderlands-et fejeztem be egy hete, de ezekről nem fogok írni. Ha lenne lehetőségem, valami élő adásban is fárasztanám a közönséget, de szerencsére ilyesmire nem lesz alkalmam, úgyhogy megúsztátok.

...mi az, hogy még mindig ötszáz betűt kellene beletukmálnom az írásba? Ja, szóval van ötletem, hogy milyen rovat legyen, de a címéről gőzöm sincs. Mondtam már, hogy az Action 52-vel ki lehet űzni a világból? Robocop 2003? Ride to Hell: Retribution? Na igen - újfent szerencsétek, hogy csak egy PC-m van, mint modern eszköz, ha konzoljaim lennének, valószínűleg a THPS5-öt belezném ki, mert borzalmas.

xtend 2014-08-16 18-51-13-590

Most vegyünk egy mély levegőt, mondjunk el egy imát, hogy valahogy ezt az írást Balázs elfogadja, aztán tegyünk eme intró iromány végére egy nagy, kövér pontot. Valahogy így: .

vissza