Power Rangers - képeken a reboot jelmezei

2016-05-06 23:12:03

Nem egészen egy év múlva érkezik a reboot, és végre a jelmezeket is megmutatták.


 

A réndzsörök jelmezeinek látványtervét Andrew Menzies (G.I.Joe: Megtorlás) alkotta meg. Véleménye szerint rettentő nehéz egy effajta öltözetnek új értelmet adni. Elmondása alapján nem földi kosztümmel van dolgunk, hanem nem ember által készített ruhákról. Tisztában van vele, hogy mindenkit nem tud meggyőzni, de igyekszik a lehető legszélesebb tábor tetszésének elnyerésére, illetve a felnőttebb közönség megragadására is.

power rangers

A történet öt, teljesen átlagos középiskolást követ, akik szembesülnek vele, hogy szeretett városuk, Angel Grove egy idegen fenyegetés áldozatává lett. A sors által kiválasztott fiataloknak hamar rá kell jönniük, ők az egyetlenek, akik megmenthetik a világot. A főbb szerepekben: Dacre Montgomery (piros), RJ Cyler (kék), Naomi Scott (rózsaszín), Becky G (sárga), Ludi Lin (fekete) és Elizabeth Banks (Rita Repulsa).

A rendezői székben Dean Israelite ül, az írók között John Gatins, Burk Sharpless és Matt Sazama, a producerek közt pedig Haim Saban és Brian Casentini neve is szerepel. A forgatás jelenleg Vancouverben zajlik, a premier dátuma pedi 2017. március 24.

vissza