Patriot Memory márkaismertető

2020-01-09 17:27:00

2020. január 9., Budapest, Magyarország - A San Franciscó-i székhelyű Patriot Memory - a világ egyik vezető márkája a nagy teljesítményű memóriák, SSD-k és flash termékek piacán – hamarosan elindítja aktív PR és marketing tevékenységét Magyarországon. Technológiai vezetőként, a Patriot rengeteg erőforrást fektet a nagy teljesítményű, élenjáró technológiák folyamatos fejlesztésére. A többlépcsős minőségellenőrzési folyamat lehetővé teszi a felhasználók számára a termékek több éves megbízható használatot és a csúcsteljesítmény kiaknázását. A Patriot Memory a piac vezető technológiai márkáival működik együtt különböző partnermegállapodások alapján, mellyel biztosítják hardvereik széleskörű kompatibilitását. Az innováció és a fejlődés iránti vágynak köszönhetően, már rengeteg elismeréssel díjazták világszerte a márkát a különböző technológiai magazinok.

Viper Gaming – urald a játékot!

A Viper Gaming a Patriot játékosokra fókuszáló almárkája, amelynek célja a bárki számára elérhető innovatív és magas minőségű gaming hardverek, valamint perifériák készítése. Az évek során szerzett tapasztalatok és a folyamatos fejlődés iránti vágy lehetővé teszi az olyan eszközök előállítását, amelyek kiváló felhasználói élményt tesznek biztosítanak.

Csúcsteljesítményű memóriák

A Viper memóriasorozat azért jött létre, hogy kiváló minőségű, stabil és gyors megoldásokat biztosítsanak a játékosoknak. A széleskörű kompatibilitásnak köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki az Intel és AMD rendszereidből a Viper RAM-ok segítségével. Az akár 32 GB kapacitással is elérhető modulok akár 4400 MHz-es órajellel is rendelkeznek és támogatják az Intel XMP 2.0 platformot is, hogy nagyobb teljesítményre kapcsolhasd memóriáid, legyen szó akár asztali vagy laptop konfigurációkról.

A Signature sorozat megbízható memóriamegoldásokat kínál a PC-k és notebookok számára. A kiváló minőségű komponensek és a több részből álló minőségellenőrzési folyamat biztosítja, hogy a legmagasabb ipari szempontoknak megfelelő termékek kerüljenek a felhasználók számítógépébe. A modulok stabil működését a gyártó élettartam garanciával is alátámasztja.

Nagy sebességű SSD-k

A portfólióban egyaránt elérhetők SATA és M.2 NVMe szabványoknak megfelelő SSD meghajtók is, melyek a legmodernebb technológiákat használva nagy megbízhatóságot, gyors adatátvitelt és alacsony válaszidőt tesznek lehetővé akár 2 TB (NVMe) vagy 4TB (SATA) kapacitás mellett. Gyorsítsd fel számítógéped a hihetetlenül gyors Patriot SSD meghajtókkal.

Gaming perifériák – győzelemre tervezve

A Viper Gaming perifériák kiváló precizitást kínálnak megfizethető árazás mellett. A Kailh kapcsolókkal rendelkező billentyűzetek pontos irányítást tesznek lehetővé megfelelő visszajelzéssel, így a játékosok mindig pontosan fogják tudni, mikor melyik parancsot nyomják le. A billentyűzeteken elérhető LED háttérvilágítás pedig biztosítja a látványos éjszakai játékot is. A Viper Gaming egerek a legpontosabb optikai és lézeres szenzorokat használják, hogy minden egyes műveleted pontos és kiszámítható legyen. A kialakítástól kezdve a programozható gombokig és világításig, az egerek úgy lettek tervezve, hogy a legmegterhelőbb helyzetekben is megbízható társként szolgáljanak. A fejhallgatók pedig megfelelő kényelmet és pontos hangzást biztosítsanak, hogy egy lépéssel mindig ellenfeleid előtt járhass. Legyen szó akár sztereó vagy 7.1-es megoldásról, mindig tudni fogod, hogy ellenfeleid léptei melyik irányból érkeztek. A visszahajtható mikrofonok kiváló lehetőséget biztosítanak a tiszta kommunikációhoz, így könnyedén együtt dolgozhatsz a csapatoddal.

SD kártyák és USB meghajtók a megbízható adattároláshoz

A mai telített piacon nem egyszerű tartós és gyors flash meghajtót találni. A Patriot ezt a piaci rést kihasználva alkotta meg flash alapú meghajtóit, melyek közül az SD kártyák akár 90 MB/s-os olvasási sebességre is képesek magas írási sebességgel, így kiváló lehetőséget biztosítanak a kamerák és okostelefonok mellé, legyen szó akár FullHD vagy 4K videóanyagok, fényképek, zenék, vagy alkalmazások tárolásáról. A nagy teljesítményű USB meghajtók kihasználják a legújabb csatlakozási szabványok előnyeit, így akár 180-tól 400MB/s-ig terjedhet az olvasási sebességük. A kis kapacitású modellektől az egészen hihetetlen 1TB-os kapacitással rendelkező modellig, bárki megtalálja a számára megfelelő eszközt.

vissza
Legolvasottabb cikkek