Minyonok - néhány érdekesség

2015-08-28 11:35:26

Mint azt tapasztalhattátok, a Minyonok nem csak az USA-ban vagy más országokban, de itthon is hatalmas sikert aratott. Statisztikák szerint a premier utáni 4 napban 209.205-en nézték meg moziban, mely a kasszáknak összesen nem kevesebb, mint 284 millió forintot jelent, ami nem kis összeg. Ezzel a számmal át is vette a ranglista csúcsán a helyet, mégpedig A szürke ötven árnyalatától, mely 244 milliós bevételt hozott, így a Shrek (173 millió forint) a harmadik helyre került. A sikert még jobban tükrözi, hogy nézőszám terén a második helyet a Terminátor foglalja el csupán 20.000 fővel. Természetesen e számok a magyar statisztikákat szemléltetik, de érdekes lehet néhányótok számára, hogy az USA-ban e kis sárga lények 115,2 millió dollár, azaz mintegy 32 milliárd forint bevételt gyűjtöttek össze.

A nézettségi adatok mellett a másik tényező, ami sokatoknak feltűnhetett és bizonyára rengetegen feltettétek már ti is a kérdést magatoknak, hogy hol vannak a nőnemű minyonok? Miért hímnemű az összes? Nem kell szégyellni e kérdést, hiszen nem csak nektek vagy nekünk, de a The Wrap moziportálnak is szúrta a szemét a dolog, méghozzá olyannyira, hogy meg is kérdezték róla a film rendezőjét, Pierre Coffin-t, aki így felelt:

"Látva, hogy mennyire bambák és hülyék tudnak lenni, egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy a minyonok lányok is lehetnének."

Teljesen normális, ha a következő kérdésünk az, "hogyan szaporodnak akkor?" Nos, erre szintén a The Wrap munkatársai szőttek elméleteket. Az első szerint az emberekből készülnek az úgynevezett Minionizer géppel, a másik szerint pedig egyetlen DNS-ből klónozták őket. Sajnos e kérdésre Pierre nem adott választ, így egyenlőre e két feltevéssel kell beérnünk, de reméljük, hogy hamarosan fény derül e téren is az igazságra.min_0

vissza
Legolvasottabb cikkek