Melissa McCarthy új vígjátéka

2016-09-23 19:00:25

Jövőre megint nagyokat fogunk röhögni: a héten Melissa McCarhty (a Koszorúslányok, a Női szervek, A kém és A főnök főszereplője) forgatni kezdte új vígjátékát, amely stílusban és nagyszájúságban sem fog lemaradni az eddigiektől. A rendezés családon belül maradt: a Life of the Party című film készítését a színésznő férje, két gyerekének apja, Ben Falcone irányítja. A módszer már A főnöknél is bevált, ott az tette a munkát még családiasabbá, hogy a sztár pár idősebb lánya, a tízéves Vivivan is szerepet kapott: az anyukája gyerekkori változatát alakította.

A komédia ezúttal egy addig normális, csendes életet élő középkorú asszonyról szól, akit váratlanul elhagy a férje. A nő (természetesen Melissa McCarthy) jobb ötlet híján visszamegy az egyetemre, beköltözik a kollégiumba, és még az sem zavarja, hogy egy évfolyamba kerül a saját lányával: inkább megpróbálja fenékig kiélvezni az egyetemisták életét, bulizik, tombol és pasizik… mintha harminc évvel fiatalabb volna.

A már ennyiből is tipikusan McCarthy-snak tűnő vígjátékban Gillian Jacobs, Maya Rudolph és a kétszer is Oscarra jelölt Jacki Weaver is szerepet kapott, a stáb fontos tagjai pedig mind dolgoztak már vagy A főnök-ben, vagy a Förtlemes főnökök-ben. A Life of the Party bemutatója 2017-ben várható.

melissa-mccarthy-lanyai-anyjuk-nyomdokaiba-lepnek-03181257

vissza