Megvan, mikor frissít Android Nougatra a Sony?

2016-09-25 22:53:00

Azt már lehet tudni, hogy mely Sony modellek kapják meg a legújabb Android Nougat operációs rendszert, ám most már ennek időpontjáról is napvilágot láttak nem hivatalos információk.

 

A Sony igyekszik minél hamarabb kiadni a legfrissebb, Android 7.0 operációs rendszert, de természetesen más gyártók is törekednek minél előbb piacra dobni saját variánsaikat, szóval a harc elég nagy a felhasználók kegyeiért. Azt már korábbról lehetett tudni, hogy mely Sony készülékekre lesz telepíthető a nugátos szoftver, ám egy szlovákiai prezentáció arról is árulkodik, hogy mikor várható az update-et jelző ablakocska.

Sony Android N frissítési időpontok

Először az Xperia X Performance és Xperia XZ tulajdonosai örülhetnek, az időpont pedig „valamikor október” körülre esik. A novemberi hónapban az Xperia X és az X Compact kerül reflektorfénybe, ezeket követi karácsony körül az Xperia Z5 sorozat, valamint az Xperia Z3+ és a Z4 tablet. Végül 2017 elején zárul a sor, az Xperia XA és az Xperia XA Ultra lesz terítéken. Hogy az M-famíliánál, a korábbi termékeknél megálljt parancsol-e a Sony a Lollipopnál vagy a Marshmallow-nál, arról nincs információ.

vissza