Bréking: megint fia lesz Megan Fox-nak

2016-07-02 13:53:29

Nem mondta meg konkrétan Megan Fox, milyen nemű születendő harmadik gyermeke, csak annyit árult el sejtelmesen, hogy ő nem az a kimondott lányos anya. Ebből azért 42-es IQ felett ki lehet sakkozni, hogy valószínűleg kisfia születik hamarosan. Akinek a logika mégsem lenne erős oldala, annak a színésznő édesapja nyilatkozta el magát a minap. Az öreg Fox arról mesélt, mennyire örül, hogy három unokás nagypapa lehet. „Megan csodálatos édesanya és elképesztő, hogy három kisfia lesz. Nagypapának lenni csodálatos érzés, és a gyermekáldás az összes családtagot közelebb hozta egymáshoz.”

Megan édesapja arra is kitért, mit gondol lánya házasságáról. (Másfél éve még úgy volt, hogy Megan elválik Brian Austin Greentől, de aztán valahogy összehozták harmadik gyereküket, és lekerült a napirendről a téma.)

„Csak annyit mondhatok, hogy együtt vannak és boldogok. Mostanában rengetegszer találkozom Briannel és nagyon jó fej srác. Én vagyok a nagyapja a két fiának, és most érkezik a harmadik. Rendkívül boldog vagyok, hogy milyen csodálatos nő lett az én kislányomból.”

A mostanában ritkábban forgató színésznő a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című akciófantasy-ben tér vissza, amelyben ismét a páncélos igazságosztók barátnőjét alakítja.

138080, Megan Fox channeled Britney Spears to shoot another scene in Teenage Mutant Ninja Turtles 2 in NYC. New York - Tuesday June 2, 2015. Photograph: LGjr-RG, © PacificCoastNews. Los Angeles Office: +1 310.822.0419 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

vissza
Legolvasottabb cikkek