Megérkeztek az első fotók Tim Burton új filmjéhez

2016-03-11 17:37:06

A sikeres könyv alapján készült VÁNDORSÓLYOM KISASSZONY KÜLÖNLEGES GYERMEKEI című film ősszel érkezik a főszerepben Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson és Judi Dench.

TIM BURTON – A film rendezőjének nyilatkozata a film kapcsán:

Amikor először szóba került, hogy megrendezzem a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekit, csak Ransom Riggs regényének összefoglalóját kaptam meg és a könyvben szereplő fotókat. A képek titokzatosak és izgalmasak voltak, és én rögtön tudtam, el akarom mesélni ezeknek a gyerekeknek a történetét. Egy lány, aki könnyebb a levegőnél, egy fiú, akinek méhek élnek a gyomrában, egy nő, aki madárrá változik – alaposan meg akartam ismerni ezt a világot. Úgyhogy csináltam róluk egy filmet.

RANSOM RIGGS - A New York Times bestseller listáján első helyre jutott Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei –sorozat szerzője

Én már attól megtisztelve érezném magam, ha egy írásom arra ihleti Tim Burtont, hogy firkáljon valamit egy papírszalvétára. De a közelében lenni és figyelni, ahogy hatalmas lelkesedéssel filmet készít – ez életem egyik legizgalmasabb időszaka volt. Akkor sem lehetnék izgatottabb, ha valaki éppen villanydrótot erősítene a lábujjaimhoz.

 

image065 image066 image067

vissza
Legolvasottabb cikkek