Logitech - G900 Chaos Spectrum egér bejelentés

2016-03-24 17:56:03

Vannak, akik a vezeték nélküli, de vannak, akik a vezetékes egerekre esküsznek. Nos, a Logitech legújabb terméke emellett még sok másra is megoldást jelent.


 

A Logitech legújabb üdvöskéje már csak azért is különleges, mert használható vezetékes egérként, de vezeték nélküliként is. Egyik legkiemelkedőbb jellemzője a gyorsasága: a rettentően jól optimalizált, stabil 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat és az egyetlen miliszekundumos válaszidő nem csak a vezeték nélküli, de a vezetékes riválisokat is maga mögé taszítja.

Az akkumulátor üzemideje is átlagon felüli. Egy töltéssel akár 32 óra folyamatos működést biztosít, de ha lemerúlt, sincs ok az aggodalomra: egyrészt az LGS Battery Assistant jelez, mielőtt az akksi töltöttsége alábbszáll, így még a zérópont előtt átváltunk vezetékes üzemmódra, 2 óra múlve pedig újra megszabadulhatunk eme kötöttségtől (mindeközben az éppen zajló tevékenységet nem kell felfüggeszteni).

Logitech G900 Chaos Spectrum

A G900 Chaos Spectrum fel van szerelve a gyártó PWM3366 gaming szenzorjával, mely a teljes DPI-tartományra nézve - ami nem mellesleg 200-tól 12000 DPI-ig terjed - kivételes pontosságot biztosít. A pontosság és kezelhetőség természetesen a súlytól is függ. A 107 grammos egér még hosszútávú használat után is rettentően kényelmes marad.

Logitech%20G900%20Chaos%20Spectrum_TopDown_onWhite

Mindezen felül említésre méltó tulajdonsága, hogy mindkét kézhez illeszkedik és a méret is változtatható: ehhez az egeret fedő mágneses lapokat kell átvariálnunk tetszésünk szerint, ez pedig a vizualitáson is dob egy keveset. Szintén a megjelenéshez sorolható, hogy a világítás színét 16,8 milliós színpalettából választhatjuk, mi több, pulzáló világítást és alvó módot is aktiválhatunk rajta.

Logitech%20G900%20Chaos%20Spectrum_Family

A Logitech G900 Chaos Spectrum április folyamán válik elérhetővé Amerika és Európa területén egyaránt. Fogyasztói ára nem kevesebb, mint 149,99 dollár, illetve 179 euro.

vissza
Legolvasottabb cikkek