Kettő az egyben - a vattacukor-készítő gaming PC

2016-06-02 16:01:13

Nagyban zajlik a Computex 2016, ahol szokás szerint érdekesebbnél érdekesebb dolgok is bemutatásra kerülnek. Ez viszont mindent visz!


 

Rengeteg csilivili alaplap, high-end videókártyák és más komponensek... Mindez a Computexen. Persze a show legnagyobb részét az újonnan bemutatott technológiák és alkatrészek uralják, ezek között is vannak, akik jócskán kilógnak a sorból.

Régebben, ha az ember vattacukrot szeretett volna enni, meg kellett várni a karneválok/fesztiválok idejét, ahol árusok sokasága teljesíti hőn áhított vágyát. Bizonyára nem csak nekünk jutott anno eszünkbe, hogy milyen jó annak, akinek az apukája ezzel foglalkozik, otthon bármikor kaphat... Na de az igazán szerencsés mégiscsak az, aki a saját szobájában állíthatja elő, amikor csak akarja! mindez már a múlté!

[embed]https://gfycat.com/IdioticAlarmingGermanspaniel#?direction=reverse[/embed]

 

Az MSI standjánál feltűnt egy igencsak mutatós gaming PC teljesen átlátszó házzal, hófehér belsővel, amin a folyadékhűtés igencsak sokat dobott. Bár közel sem annyira látványos, mint az In-Win tavaly bemutatott H-Towerje, ám mivel ez képes vattacukrot gyártani, egyértelmű, melyiket vinnénk haza! A gép specifikációi nem derültek ki, de a videókártya méretéből és az egyedi vízhűtésből levonva nem egy mezei konfigurációról van szó.

vissza
Legolvasottabb cikkek