Itt van Seth Rogen animációs filmje tele beszélő étellel

2016-03-15 08:24:31

Régóta csiripelik a madarak, hogy Seth Rogen és bandája animációs filmen dolgozik, Facebook oldalára pedig pár órája fel is töltötte a film első előzetesét.


 

Seth Rogen humorvilágával nagyon sokan nincsenek kibékülve de a színész már bizonyította párszor, hogy komoly filmekben is van helye, persze ez nem állít akadályt agyament ötletei kivitelezéséhez. Legjobb haverjaival: James Franco, Jonah Hill, Michael Cera, Danny McBride, Craig Robinson, és persze Evan Goldberg-el akinek Seth a legtöbb baromságát köszönheti összeültek és készítettek egy animációs filmet.

A történetünk egy bevásárlóközpont épületében kezdődik, ahol megismerhetjük a beszélő zöldségeket és félkész ételeket. Szerencsénkre a külön csomagolásban éldegélő haverokat és Seth szerelmét ugyanaz a vásárló viszi haza, így garantált a boldogság, mindaddig amíg kiderül, hogy az ételek nem beszélgethetnek örökké. Egy igazi akciófilmbe csap át a dolog, mikor barátaink megtudják, hogy őket bizony meg fogja enni valamilyen formában az ember. Úgyhogy felkerekednek, hogy megmentsék magukat és figyelmeztessék társaikat.

[embed]https://www.facebook.com/sethrogen/videos/489026624623840/[/embed]

Igen abszurd de egyáltalán nem ismeretlen a story. Aki egy kicsit is ismerős a YouTube világában találkozhatott már hasonló kisfilmekkel, de nyilván egy egész estés mókának teljesen más lesz az íze. Aggódnunk sem kell, hiszen jól tudjuk milyen minőségre lehet számítani a fent leírt srácok háza tájáról. Viszont vicces tény, hogy a film rendezői között van Conrad Vernon (Shrek 2, Mdagaszkár 3.) és Greg Tiernan aki 2009 óta Thomas, a gőzmozdony epizódokat rendez egymás után.

Az amerikai mozikba 2016 nyarán érkezik az alkotás, ha véletlenül itthon is megjelenne, valószínűleg akkor sem érdemes majd gyerekkel elmenni a filmre.

 

vissza
Legolvasottabb cikkek