Íme az Asrock új, X299 alapra épülő lapjai

2017-05-30 22:06:39

Az ASRock bemutatja az új alaplapjait a nagy teljesítményű Intel X299 lapkakészlettel. A Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 az első olyan alaplap, amely az Aquantia AQtion 10Gb/s LAN megoldását kínálja az extrém internetes sávszélességhez és a nagy precizitást igénylő játékok számára.


 

James Lee, az ASRock kereskedelemért és marketingért felelős alelnöke nyilatkozta: „Amikor megalkottuk ezeket az alaplapokat célunk az volt, hogy egy legendát teremtsünk a gamereknek, mely valóban eltér a többi márka megoldásaitól. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a nagy teljesítményű alaplap, melyet az Aquantia 10Gb/s megoldásával szereltünk fel, az ideális megoldás a játékosok és a profik számára.” „Az ASRock termékek keresettek a PC összeszerelők körében - legyen szó akár játékosokról vagy egyéb felhasználói területről, melyek csúcsteljesítményt igényelnek - nyilatkozta Kamal Dalmia, az Aquantia Corp. értékesítési és marketing alelnöke.” Örülünk, hogy az ASRock az AQtion AQC-107 10 Gb-os megoldását választotta a Fatal1ty X299-hez, amely kimagasló teljesítményt nyújt, és akár 10-szeres gyorsulást jelent a Gigabit LAN-hoz képest.

„A zászlóshajó egyik újdonsága az USB 3.1 C típusú csatlakozó, amely új USB tápellátási protokollt kínál, illetve 12V/3A teljesítményt biztosít, lehetővé téve a hordozható eszközök gyorsabb feltöltését.

asrock

A Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 és X299 Taichi alaplapok kiemelkedő funkciói közé tartozik a Dr. MOS, SPS (Smart Power Stage) technológia digitális PWM 13 fázisú tápellátással, amely rendkívül stabil PC-teljesítményt biztosít. A Triple Ultra M.2 PCIe Gen3 x4 32 GB/s csatlakozó mellett a játékosoknak elengedhetetlen az Intel Dual LAN és Intel 802.11ac WiFi. A BIOS flashback gomb, amely a BIOS frissítéseknél lehet hasznos. Az ASMedia ASM3142 vezérlő az USB porthoz kínál új megoldást, amely a „Multiple INs” nevű protokollt adja hozzá, lehetővé téve a várakozás nélküli adatkapcsolatot, mivel a portok szimultán is képesek működni. Ráadásul a Hyper BCLK Engine III harmadik generációs órajel-generátorával rendkívül pontosan vezérelhetjük azt.

asrock

Az Intel X299 lapkakészletét általában nagyméretű EATX vagy ATX alaplapra építették, mivel a processzor, a lapkakészlet, a memória és az egész elrendezés extra nagy PCB-t igényelt a szélsőséges teljesítmény folyamatos leadására. Az ASRock K+F csapata nagyon sokat dolgozott azon, hogy egy kis méretű, de hatalmas teljesítményű alaplapot tervezzenek meg, így született meg az X299 mini-ITX méretű lap. Ez a világ első mini-ITX X299 alaplapja!

Az X299E-ITX / ac az X299 lapkakészlet köré épült fel, amely elérhetővé teszi az Intel LGA 2066 CPU-k rejtett teljesítményét. Függetlenül attól, hogy kis méretű, mégis 4 SO-DIMM memóriafoglalat van rajta, 10 rétegű PCB-re készült, két Intel Gigabit LAN, kétcsatornás 2.4 / 5GHz 802.11ac WiFi és Bluetooth 4.2 és hat SATA port is található rajta. Továbbá az ASRock három M.2 aljzatot is elhelyezett rajta az igazán gyors adattárolóknak.

vissza