Így szinkronizálhatod alaplapoddal a TT RGB termékeket

2017-12-23 20:20:36

A Thermaltake bemutatja az új 9 portos LED hub-ot, a TT Sync Controller TT Premium Edition-t a Thermaltake Plus RGB termékekhez.

Stabil SATA tápellátást kapott, a kontroller kifejezetten azért lett létrehozva, hogy szinkronizálja a Thermaltake Plus RGB termékcsalád programozható LED termékeit a választott ASUS, GIGABYTE és MSI alaplapokkal. A támogatott termékek között megtalálható a Riing Plus RGB termékcsalád radiátorai, a Pacific W4 Plus processzor hűtőblokk, a Pacific V-GTX 1080Ti Plus áttetsző VGA hűtőblokk, a Pacific PR22-D5 Plus kiegyenlítőtartály és pumpa, a Pacific RL360 Plus RGB radiátor és Pacific Lumi Plus LED csíkok.

Ha a felhasználó a fentebb említett termékeket csatlakoztatta a kontrollerhez és letöltötte az ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion vagy MSI Mystic Light Sync applikációt a PC-re, azonnal irányítani tudja a komponenseket anélkül, hogy a Riing Plus RGB, vagy bármely más egyéb szoftvert is használnia kelljen.

A Thermaltake TT Sync vezérlője a TT Premium online áruházakban elérhető. A termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő lehet, további információért kérjük, forduljon a helyi Thermaltake értékesítési képviselőhöz. További információt a gyártó oldalán találtok.

vissza