Megjelent a The Elder Scrolls Online: Gold Road

2024-06-03 23:55:00

A ma megjelent fejezet 30 órányi főküldetés-tartalmat rejt az új West Weald zónában. Emellett az elsajátítandó, izgalmas és hatékony scribing rendszert és egy új daedra herceget felvonultató, feledhetetlen történetet foglal magába. Ráadásul most először kerül sor játékbeli megjelenési ünnepségre azon játékosoknak, aki belekezdenek az ESO: Gold Road fejezetbe. A Gold Road mellett megjelenik az ingyenes 42-es frissítés is, amely több apróbb újítást is tartalmaz, de talán a postarendszer fejlesztése a legjelentősebb. Átszabták a kezelőfelületet és az értesítéseket, mostantól kategóriákra vannak bontva az üzenettípusok.

A vadonatúj scribing rendszerben a játékos elkészítheti és testreszabhatja képességeit egyedi szkriptek segítségével, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek játékstílusához és buildjéhez. Akár nagyobb erőre, akár sokoldalúságra vagy szerepjáték-lehetőségekre vágysz, a scribing hatékony új módszer ESO-élményed kialakítására.

A Cyrodiil délnyugati határvidékén, a szomszédos Valenwoodban és a Gold Coaston játszódó Gold Road fejezetben felderítheted West Wealdet, egy tehetős birodalmi tartományt, amelyet nem láttunk Elder Scrolls-játékban a The Elder Scrolls IV: Oblivion óta. Az új zónában bejárhatod Skingrad városát, a Gold Road régiót és a növekvő Dawnwoodot, ahol rengeteg új mellékküldetést, világ-főellenfelet, delvet, nyilvános kazamatát és egyebet találsz.

A fejezet tele van új és egyedi eredményekkel és gyűjthető tárgyakkal, köztük 10 ütős tárgykészlettel, három egyedi mythic tárggyal, töredékekkel a vadonatúj Tales of Tribute patrónuspaklihoz, valamint egy új típusú, Skill Styles nevű gyűjthető tárgytípussal. A Gold Road tartalmaz továbbá egy Lucent Citadel című 12 fős csoportos próbatételt, melyben csoportban merészkedhettek egy rég elfeledett daedra kazamatába Fargrave földjén, megküzdhettek egyedi főellenfeleivel és felkutathatjátok a rejtélyes Arcane Knot varázstárgyat. 

A Gold Road fejezet már elérhető PC-n és Macen, Xboxra és PlayStation konzolra pedig június 18-án jelenik meg.

vissza