Gamerek figyelem, itt az Acer legújabb szuper PC-je rátok szabva

2015-08-08 17:28:28

Bemutatásra került az Acer új, “megállíthatatlan harci eszköze”, az Acer Predator G6-710 gamereknek szánt asztali PC-je. Ez az első olyan Acer játékra kihegyezett PC (Predator), amely a Gamescom ideje alatt mutatkozik be. Az Acer a teljes gamer portfólióját az IFA 2015-ön leplezi majd le, szeptemberben.

Az Acer kifejezetten izgatott, hiszen a vadonatúj Acer Predator gamer gép a hardcore játékosokat hívatott megcélozni, lélegzetelállító külsővel és belsővel egyaránt. A legfejlettebb technológiával, mindennel, ami a legújabb generációs játékok futattásához szükséges.

Megállíthatatlan erő

Acer-Predator-G6_SP03

Hatodik generációs Intel Core i7-6700K processzorokkal szerelik az Acer Predator G6-710 gépeket. Maximális teljesítményt jelent ez, hiszen az Intel Core masszív technológiája remek összhangot mutat az új Windows 10 operációs rendszerrel. Mindehhez jól társul a 64 GB DDR dual-channel fedélzeti memória. Ez a bődületes mennyiségű RAM több, mint elegendő, és jó ideig nem kell majd bővítésen gondolkozni. Ráadásul a CPU kiválóan húzható, úgy, hogy a kifinomult rendszerhűtésnek köszönhetően mindig garantált az optimális hőfok.

Mindahhoz, hogy ez a példátlan erő jól látható is legyen a monitorokon, az NVIDIA GeForce GTX 980 GPU-ja adja a ráadást: akár UHD 4K2K (3840x2160) felbontást is könnyedén lekezel az Acer desktop PC-je. Ha magas felbontású monitorral párosítjuk a rendszert, mint például a Predator X34 G-SYNC eszközével, nincs olyan gamer, akit ne nyűgözne le a vizualitás kapcsán.

Lenyűgöző látvány és hangzás

Az Acer Predator G6-710 a Creative Sound Blaster X-Fi MB5 hangkártyáját kapta, új felülettel és opciókkal, jól alakítható személyes profilokkal. Akár legyen szó fejhallgatóról, akár hangrendszerről, a játékosok környezete életre kel az igazán realisztikus hang-lemodellezésnek köszönhetően.

Annak érdekében, hogy a cikkben szereplő PC ténylegesen kielégíthesse a játékosok minden vágyát, nem meglepő, hogy 1 darab PCI-E X16 slot, 2 darab PCI-E X1 slot, 2 darab M.2 slot található, mellé akár 12 TB tárhelyet is kialakíthatunk. A mellékelt APEX RAW billentyűzet és a SteelSeries Sensei RAW egér tökéletes kiegészítők, a 6 darab USB 3.0 és 2 darab USB 2.0 portok pedig lehetővé teszik a külső eszközök akadálymentes csatlakoztathatóságát.

vissza