Erősödik a HTC, jöhet a tajvaniak első okosórája

2016-10-11 18:43:59

Több kínkeserves negyedév után a legutóbbi hónap végre igencsak jól sikerült a HTC-nek, a jelentős bevételnövekedés mellett pedig az is jó hír, hogy hamarosan napvilágot láthat a gyártó első okosórája.

 

A HTC hivatalosan is közzétette a szeptemberi hónapra vonatkozó pénzügyi jelentését, ami 41 százalékos bevételnövekedéssel kecsegtetett az azt megelőző hónaphoz képest. Ennek köszönhetően az őszt 417,9 millió dolláros bevétellel indította a tajvani gyártó, ami tavaly novembere óta a legjobb eredménynek számít, ráadásul az éves viszonylatban is pozitív irányba mozdult a cég anyag helyzete, immár 31,3 százalékos növekedést produkálva.

HTC Halfbreak

A felfelé ívelő pályát a HTC 10 csúcsmodell indította el, ami felső kategóriás felszereltséggel, gyönyörű külsővel és korrekt teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. A másik aranytojást tojó tyúk a Vive, vagyis a cég virtuális valóság rendszere, ami még mindig a piac élharcosának számít.

Közben úgy tűnik, a HTC most már tényleg nincs messze a régóta pletykált okosóra hivatalos piacra dobásától, az interneten ugyanis felbukkant pár kép, amiken állítólag a Halfbreak néven fejlesztett kütyü látható.

HTC Halfbreak

Az előlapon egy kör alakú, 360 x 360 pixel felbontású kijelzőre lehet számítani, a hátlapi logó pedig más partnerekkel való együttműködést sejtet. A hardver kiléte még kérdéses, ahogy az is, hogy mikor kerül a boltok polcaira a hőn áhított termék. Vajon lesz rá igény, vagy inkább csak egy lesz a sok közül a HTC büszkesége?

vissza