Envavo Heatbuff - hogy ne fázzon az ujjad játék közben

2017-03-18 14:31:33

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez a legrosszabb vagy a leghasznosabb ötlet, amit eddig láttam.


 

Bizonyára nem vagyok egyedül, aki azon gondolkodik, hogy ha a számítástechnika ilyen ütemben fejlődik, mi lesz a számítógépek jövője. Nos, megmondom őszintén, ez még nem jutott eszembe... Láttam már házon kívüli processzorhűtőt, mely betöltheti akár egy radiátor szerepét is, de ez eddig minden elméletemet felülmúlja.

[embed]https://ksr-video.imgix.net/projects/2809954/video-754589-h264_high.mp4[/embed]

Az Envavo Heatbuff egyelőre csak Kickstarter kampányként szerepel a köztudatban, ám már most hatalmas népszerűségnek örvend. Egészen pontosan egy infravörös kézmelegítőről van szó, meg az ötletgazdák szerint jócskán növeli a számítógép-használat kényelmességét. Mivel az adrenalin felgyorsítja pulzusunkat, szervezetünk az arra leginkább rászoruló testrészünk felé irányítja a vért, ezért van, hogy hideg a kezünk, miközben a billentyűzetet ütjük. Ez hátráltat bennünket a pontos és gyors leütés vagy kattintás véghez vitelében. ezt hivatott ellensúlyozni e termék.

A készítők állítása szerint sosem fogjuk kényelmetlenül melegnek érezni a környezetet, még ha amúgy hideg is van a szobában. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy az infravörös hő hasznos a fizikai sérülések elszenvedése után, így jótékony hatással van szervezetünkre. Nem, nem gondolom, hogy nagy trenddé válik, de azt sem hiszem, hogy csak egy ócska asztali lámpa lenne izmos árcédulával. Akárhogy is, a kampányból még majdnem 20 nap van hátra, de már elérték a keret több, mint kétszeresét. A 75.000 DKK egyébként ca. 10.800 dollárnak felel meg.

vissza
Legolvasottabb cikkek