Elhunyt Daniel Fleetwood, a Rajongó

2015-11-10 18:24:25

A houstoni rajongónál még júliusban diagnosztizálták betegségét. Utolsó kívánságának beteljesülése után azonban sajnos elhunyt.


 

El sem tudjuk képzelni mennyire kellemetlen lehet, ha az embert tájékoztatják, hogy hetei vannak csak hátra. Sajnálatos módon azonban van, aki ezt át is éli. Így járt Daniel Fleetwood is, akivel 32 éves korában, idén nyáron közölték a rossz hírt. Lelkes Star Wars rajongó lévén, mivel tudta, hogy a premier napját nem éli meg, utolsó kívánsága volt, hogy láthassa Az ébredő Erőt. Ennek érdekében egy Twitter-kampányt indított, melyhez Mark Hamill (Luke Skywalker) és John Boyega (Finn) is csatlakozott.

Fleetwood felesége egy Facebook-poszt keretében köszönte meg a támogatóknak a segítséget és örömmel jelentette be, hogy a kampány sikeresen zárult, sőt J. J. Abrams a vetítés előtt személyesen is felhívta telefonon.

A férfi fanatikussága már korábban is megnyilvánult, mikor 21 évesen napokig a mozi előtt sátorozott, hogy a A Sith-ek bosszújára szóló első jegy a kezében landoljon, ami így is lett.

12208629_10101585993219058_2805205993499727896_n

A mai napon viszont sajnos Ashley egy sokkal kevésbé pozitív információt osztott meg, miszerint Daniel a végsőkig keményen harcolt. Most már Istennel van és az Erővel. Álmában, békésen ment el. Örökké ő marad a hőse és a példaképe. Nyugodjon békében.

Eképpen búcsúzott férjétől:

"Daniel put up an amazing fight to the very end. He is now one with God and with the force. He passed in his sleep and in peace. He will always be my idol and my hero. Please hug uncle Marc for me and give Lucy lots of kisses. Rest in peace my love. This was the last selfie we ever took together.‪#‎forcefordaniel‬"

J. J. Abrams-hez egyébként nem először fordultak ilyen kéréssel, 2013-ban egy Star Trek rajongón segített, illetve a Fel! című animációs film esetében is teljesítettek egy effajta kívánságot.

Daniel immáron eggyé vált az Erővel, örömmel halljuk, hogy teljesült utolsó kívánsága, de reméljük, nem mostanában hallunk majd hasonló esetről.

vissza
Legolvasottabb cikkek