Dr. Csont - nemsokára vége szakad

2016-02-07 18:19:10

Az AMC, az FX és az HBO sorozatai igencsak tarolnak, azonban a kereskedelmi adókon sugárzott szériákat sem kell félteni nézettség szempontjából.


 

Enne a körbe tartozik a Dr. Csont is, melyet 2005-ben kezdtek el sugározni a FOX-on. A 11. évad vetítése közben járunk épp. Ennyi idő alatt hatalmas rajongótáborra tett szert a Brennen-Booth páros. Eddig csak találgatni tudtunk, de nemrég a FOX hivatalosan is megerősítette: valóban tárgyalnak a befejezésről. Tudunk róla, hogy David Boreanaz és Emily Deschanel épp perben áll az csatornával, mivel kevesebb a jövedelmük, mint amennyi valójában járna nekik, azonban Dana Walden vezérigazgató szerint ennek semmi köze a a másik ügyhöz és a sorozat befejezésére nem hat a ki bírósági tárgyalás kimenetele. A stáb és a szereplők is a rajongókat helyezik első körben szem elé, így mindannyian azt szeretnék, hogy a Dr. Csont lezárása semmilyen értelemben ne legyen elkapkodva vagy elhúzva, legyen méltó az eddigi munkálatokhoz, epizódokhoz. David Boreanaz (Seeley Booth" szerint e, 11. évad tökéletes alapként szolgálna a befejezéshez.

dr. csont bones

 

Egyenlőre nem tudni, hogy megkezdődnek -e a befejező részek, vagy elindítanak még egy 12. szezont, ami már egészen biztosan az utolsó lesz. Akárhogy is, annyi biztos, hogy az utóbbi részekben megtekerték a szálakat, persze nem rossz értelemben, és ezt továbbra is így marad. Sajnáljuk, hogy vége szakad, de kíváncsian várjuk mit hoznak még az elkövetkezendő részek.

sorozat

vissza